Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LE46C755

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (392)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket bra bild o den är ju supersnygg också.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nu nått år på nacken men levererar än idag.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Den här TV:en är ett bra köp, den har det mesta som kan förvänta sig av en bra allround TV. Den har 3D funktion även om viss crosstalk förekommer. Den har en inbyggd mediaspelare som spelar de flesta filformat så som mkv och avi. Den fungerar felfritt och har dessutom en återuppspelningsfunktion som automatiskt återupptar från den senaste scenen. Bilden är riktigt bra även om den inte är godkänd när du har analog anslutning, men man köper inte en sådan här TV för att bli imponerad av hur den visar analoga signaler. HD material spelas upp klockrent även om viss rörelse judder förekommer. Rörelseinterpolationen kunde ha varit bättre.
  Men, och här kommer ett stort men, TV:en lider av flashlighting d.v.s. att små ljuskäglor syns från alla fyra vinklar när bilden är svart och det är mörkt i rummet. Det innebär att backlight bleeding är ett fenomen du får räkna med på den här modellen. Jag har dessutom fått TV:en utbytt en gång men fenomenet kvarstår även på den här modellen. Om du är känslig för det här fenomenet, köp inte den här modellen. Kan mar bortse från det är TV:en super bra och med tanke på att alla kantbelysta LCD apparater lider av det här fenomenet mer eller mindre får man acceptera viss backlight bleeding.
  Den har en viss input lag när gaming mode är avstängd men blir avsevärt bättre när den aktiveras. Spel flyter därför för det mesta bra och det är inga bekymmer att spela Battlefield 3 eller MW3.
  Trots vissa brister rekommenderar jag den här modellen.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Grym tv
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket skarp och klar bild. Dock en del "bluestick" (Samsung "standard") och sedvanlig LCD-oskärpa vid snabba rörelser.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft tv:n i en månad knappt och är mycket nöjd. Valde mellan denna och Sony EX-500 och Panasonic plasma. Kunde ha blivit vilken som helst av dessa tre. Jag tycker jag gjorde helt rätt som inte köpte LED. Jag har inget behov av en supertunn tv. C755 är inte tunn.

  Bilden är mycket levande och detaljrik och svärtan är mycket imponerande. Inga problem med eftersläpningar eller ghosting vad jag kunnat se. Skärpan är kanon och man kan ställa in många parametrar kors och tvärs. Jag tycker det mesta är alldeles utmärkt "out of the box". Det finns massor med funktioner som jag sannolikt aldrig kommer att använda. Jag köpte för bildkvalieteten, inget annat.

  Sämre tv-signal funkar bra. Bättre tv-signal ger fantastisk bild. Jag har en mycket standardbetonad digitalbox och ser just nu på SVT1:s sändning av brittiska tv-serien Downtown Abbey. Sr riktigt, riktigt bra ut. Bilden var likaledes kanon när jag och ungarna och jag såg Råttatouille på Kanal 5 tidigare idag.

  Jag hade ett större frågetecken när jag köpte C755: är bilden så skarp att det känns som en "dokumentärfilm" eller bättre hemvideofilm? Svaret är ja, men det gör inget. Man vänjer sig. Att titta på Life eller Planet Earth är ju hur bra som helst med den här skarpa bilden. Att se Raiders of the Lost Ark, som för mig är en matinéfilm som ska "vara" lite grynig, var en helt ny upplevelse. Jag gillade det. Det känns mer... levande.

  Fjärrkontrollen är varken bra eller dålig.
  Det finns gott om inkopplingsmöjligheter.

  Att tv:n är 3D-förberedd gjorde också sitt till utan att jag för den skull alls är säker på att jag någonsin kommer att köpa 3D-filmer. När jag köpte den följde det med ett par 3D-glasögon.

  Jag köpte för 9990kr på Mediamarkt och lade till en, vad jag kunde bedöma, mycket prisvärd försäkring för 1000kr.

  Rekommenderas varmt (gärna ihop med LG:s Blurayspelare BD-390).
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Rätt så nöjd med skärmen, fick tyvärr byta ut min första då den led av "banding" direkt ur kartong. Den andra satte jag nyss igång men den verkar vara bättre.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Grym bild!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En mkt prisvärd TV med bra svärta som nästan mäter sig med en kompetent plasma, tex g20. Följande tycker jag utmärker sig.

  + Visar en mkt bra bild ihop med telia HD digitaltv
  + Bra skärpa och färger med blåstråle utan att få hemmavideokänsla.
  + Bra byggkvalite. Skönt med plåtchassie.

  Det är i mitt tycke intressant att den förnedrar LED 9 serie och kostar under hälften.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med denna tv och alla dess funktioner. Riktigt snygg att se på när den är avstängd och bilden när den är på är super!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Superbild!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Underbar tv med utmärkt bild och svärta. Lider inte av clouding/Bleeding som många av Samsungs LED modeller gör. Är extremt nöjd med denna tv och kan starkt rekomendera denna!