Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Keys Mini (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (320)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Detta tangentbord uppfyller samtliga måste-krav för mej. Jag har letat länge efter ett sådant tangentbord.
  + behöver ej vara för gaming, utan mer för kontorsarbete
  + backlight (måste inte vara alla regnbågens färger)
  + ju tystare desto bättre, vem vill höra störande smattrande från tangentbordet? Gamar du så har du ju hörlurar o stör bara de som är i närheten.
  + trådlöst, helst bluetooth
  + laddningsbart m lång batteritid
  + kompakt, utan numpad, men samtidigt med välplacerade cursor-tangenter.
  + inkl laddkabel USC-C

  - verkar vara "mac-layout" på tangentbordet, ingen synlig Win-knapp, men Macs Cmd knapp fyller denna funktion.

  Återkommer med uppdaterad info när jag använt detta tangentbord under en tid framgent
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  En värdig ersättare till K810/ K811. Jämfört med Logitech Craft är chassit plastigare, vilket gör känslan i tangenterna och ljudet mer ihåligt. Jag vet inte om MX Keys också har samma billigare konstruktion jämfört med Craft, men det är mitt största minus. Känslan i tangenterna är tillräckligt bra, men jag hade väntat mig bättre.

  Ett till minus är att tangentbordet inte kommer med en Logi Bolt receiver. Bolt är ersättaren till Logitech Unifying, och fungerar mycket bättre. Jag köpte en Bolt receiver separat, och det är märkbart bättre respons och lägre input lag än gamla Unifying standarden. Enligt Logitech har Bolt en input lag på mellan 4-7ms, vilket är bättre än många trådbundna tangentbord. Det märks. Troligen är tekniken baserad på deras Lightspeed teknik från Gaming produkterna. Vid skrivande stund är det endast MX Keys Mini och Logitechs "For Business" produkter som stödjer Bolt, men det är ingen tvekan att Bolt kommer ersätta Unifying i framtiden. Från min erfarenhet med MX Keys ser jag fram emot det, för det är klart bättre än Unifying och Bluetooth. Men det är något för framtiden. Just nu medföljer ingen Bolt dongel med MX Keys Mini, så man får lägga ut ca 139kr-195kr extra. Annars blir man tvungen att nöja sig med Bluetooth, vilket fungerar ok, men är mycket känsligare för störningar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fick just tangentbordet, rikitigt bra skrivkänsla för mig som bara jobbat med laptops senaste 20 åren, är lagombrett och musen slår inte i sidan på tangentbordet. Dock så kom den med trasig höjvolymknapp, kartongen är inte skadad dock var inslagspappret på insidan skadat på motsvarande ställe där tangenten är, men kartongen var helt förseglad och ny från fabrik.

  Reklamerar tangentbordet, men det känns riktigt bra att skriva på och behöver multipla bluetooth anslutningar för att det ska funka optimalt för mig, samt trevligt med backlit vilket mitt tidigare Lenovo inte hade.