Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Watch Series 7 45mm Aluminium with Sport Band

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor (87)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  17 dagar sedan
  Väldigt nöjd min klockan.
  Är min första AW, använt Garmin tidigare i flera år. Väldigt användbart med integrationen mellan Iphone och Apple Watch, saknade den funktionen då jag använde Garmin då den endast kunde visa notiser.

  Dock någonting väldigt viktigt att tänka vid valet av armband är att denna modell innehåller nickel!
  Jag tycker det är helt sjukt, hade själv ingen aning förens jag fick en allergisk reaktion kring ’’knappen’’ på undersidan av min handled.
  Apple själva säljer detta band och några andra som ’’rostfritt stål’’ så passa er.

  Källa: https://support.apple.com/en-us/HT204665

  Att inte informera kunder om detta innan köp är ansvarslöst då väldigt många kommer antigen som jag reagera rätt fort eller med tiden utveckla nickel allergi.

  Tillbaka till klockan, jag skulle verkligen rekommendera den, batteritiden är något man hade kunnat önska var något bättre, men går fort att ladda.
 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Snygg klocka med mycket smarta funktioner. Saknar Fitbits sömnavläsning. Fick köpa till en app för bra automatiskt sömnavläsning.

  + Batteritiden är bättre än utlovat
  + Sömlösa funktioner mellan mina andra Apple produkter
  + Inga upplevda buggar än

  - Hade önskat en webbläsare
  - Ej svenskt tangentbord( i original)
  - Saknar laddare (bara sladden ingår)
  - har inte lyckats logga in i vissa appar i klockan än (exempelvis prisjakt)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Gick från Apple Watch 4 till Apple Watch 7
  Jag gillar verkligen den nya storleken på skärmen. Däremot så trodde jag enligt rykten att Apple skulle komma med en design ändring som liknar årets iPhone. Tyvärr blev det inte så.

  Funktionsmässigt så uppfyller den allt. Jag skulle säga så här: det finns inget behov att uppgradera sig från 4 till 7 om du absolut inte är ute efter någon speciell funktion.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte en sån här för att ytterligare trampa ner mig i Apples s.k. ekosystem. Måste säga att klockan passar riktigt bra tillsammans med min iPhone och min MacBook, och den har naturligtvis alla funktioner man kan tänkas behöva. Är inte helnöjd med armbandet, lite meckigt att ta av och på klockan. Ska komplettera med ett kardborreband för träningspass, och ett metallband för andra tillfällen, så blir det perfekt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa smartklockan som går att hitta. Äntligen tunnare svart ram runt displayen, blir supersnygga att använda ett porträttfoto som bakgrund nu. Och älskar att den laddar så snabbt nu (om man har en USB-C laddare).

  Är det jättestor skillnad från förra året? Nä kanske inte. Man behöver absolut inte uppgradera sin klocka varje år :D Men Series 7 är ändå den bästa smartklockan som går att få tag på. Speciellt när man köper LTE versionen som kan ringa/sms även när man är ute och springer.