Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte en, lämnade tillbaka efter en timme. Bland annat EKG fungerar inte om man inte parar den med en Samsung-telefon. Oacceptabelt att det inte framgår av produktbeskrivningar, väldigt oseriöst.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Väldigt många tjusiga funktioner annonseras. Blodtryck kräver kalibrering med vanlig manschett. Hur många har det hemma? EKG är förstås inte ett riktigt kliniskt verktyg, men påstås kunna upptäcka förmaksflimmer.

  Så till vardaglig användning;

  Wear OS är ett uselt system. Det finns bara fula, amatörmässiga urtavlor, klockan kommer aldrig ihåg att jag inaktiverat väckning vid handledsrörelse, så den tänder skärmen hela tiden.

  Batteriet är tyvärr inte ett dugg bättre än min Samsung Classic 3, trots dess ålder. Min Ticwatch Pro har bättre batteritid, men dras med många likadana problem - på grund av det pinsamt usla Wear OS.

  Armbandet till ett klocka för 4000 kronor är ett skämt. Känns som en leksak. Dessutom är det inte samma fäste som till Gear Classic 3, så jag kunde inte flytta över mitt läderarmband till den nya klockan.
 • Alla omdömen

 • Bra
  1 månad sedan
  Detta är min första smartklocka och kan påverka mitt omdöme om den.
  Har haft den nu en vecka och tycker den fyller de funktioner jag använder den till.

  Går jag och lägger mig med fullt batteri, har sleep tracking, samt gymmar under dagen så räcker de hela dagen.

  Har själv en samsung telefon, så kopplingen där har ej varit några problem, inte heller kopplingen till galaxy buds. Riktigt skönt att kunna vara ute och springa utan telefon.

  Har inte testat LTE på klockan, så kan inget säga nå om de.

  Hade gärna sett att batteriet håller längre än vad de gör nu, helst två, tre dagar.
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Tråkig start!
  Urusel batteritid, brände 66% på första 8 timmarna bara. (LTE och AOD avstängt) Förvisso så blir det några installationer av appar, watchfaces och annat jox men ändå.
  Dessutom finns inga av de stora chattapparna i WearOS längre, dvs varken Telegram, Whatsapp eller Facebook Messenger finns, så man kan inte starta en chatt från klockan alls utan bara svara en gång på mottagna meddelanden. SMS kan man starta dock.
  Vidare så känns hela UI lite ogenomarbetat jämfört med de tidigare Tizen-klockorna. Varför är bakåtknappen som man använder mest nere till höger och inte uppe till höger?
  Tycker inte heller att klockan känns rappare än 2018 versionen av Galaxy Watch.
  Otroligt knöligt att söka och hitta vettiga Watch Faces i Play Store jämfört med i Galaxy Store.
  På positiva sidan så tycker jag sensorerna är bra. Syresättning i blodet, blodtryck och fettprocent-sensor, EKG, sömnsensor och pulsmätare är trevligt att ha i klockan. Rätt otroligt vad många sensorer de tryckt in egentligen om man tänker efter.

  MEN på det stora hela en riktigt tråkig upplevelse. Jag kommer från Gear S2, Gear S3 och senast Galaxy Watch 2018 (batteritid på 4 dygn vid normalt bruk).
  Får se om någon vecka om jag kommer justera betyget men har inte jättestora förhoppningar. Inte jättesugen på att ladda en klocka 2 gånger om dagen heller om man vill kunna mäta sömn.