Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 4 44mm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag gick från original Galaxy Watch 46mm LTE till denna klocka.

  + Allt flyter på riktigt bra och grymt bra interfaceat med Samsung mobiler (vet ej hur det är på andra telefoner)
  + Klockan är väldigt lätt och sitter hur bra som helst på min handled (17cm omkrets och jag kör med sport band extreme storlek S/M)
  + Många bra funtioner och kan mäta massa olika grejer, imponerande för en så liten enhet

  - Batteritiden är ca 1,5-2dagar vilket är knappt godkänt men man vänjer sig. Original Galaxy watch hade ca 2-3dagar med ungefär samma grejer aktiverade
  - Fortfarande saknas en del appar på nya OS:et men jag förväntar mig att det kommer släppas många flera appar och även bli många fler än det man hade i Tizen-baserade klockor.
  - Samsung pay vill inte funka på klockan.

  Sammanfattat är detta en toppenklocka så länge man är OK med att den behöver laddas typ varje dag. Mjukvaran och appar kommer att bli bättre i framtiden då Wear OS 3 är väldigt nytt nu.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Köpte denna då jag tyckte det lät riktigt häftigt med mätningen av kroppsfett för mig som styrketränar väldigt mycket. Samsungs egna siffror utlovar 98% träff. Men jag kunde få allt mellan 11-17% kroppsfett i olika mätningar. Otroligt inkonsekvent på den punkten.

  Lämnade tillbaka den och köpte gamla Galaxy Watch Active istället, då den har det mesta denna redan har, och fungerar både på ios och android. Så bryr du dig inte om att mätningen av kroppssammansättning ska vara korrekt, så är detta en riktigt fin klocka designmässigt, fullspäckad av andra bra funktioner och batteritid.