Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Buds 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Edit:
  Jag måste sänka mitt betyg till en stjärna och råda er att försöka testa dem innan ni funderar på köp. Lurarna sitter riktigt dåligt, oavsett vilken plugg jag använder.

  Ursprungligt inlägg: ***
  Jag jämför mot Buds+ som jag kört med i ett år.
  Buds 2 har absolut bättre ljud. Men det är allt som förbättrats typ.
  Pluggarna sitter mycket sämre i öronen på mig, vingen saknas som höll Buds+ på plats. Fodralet är större och mer kvadratiskt vilket gör det svårare att hantera med en hand. Fodralet är dessutom vitt, trots gråa lurar, så inte alls lika snyggt. Pluggarna är ovala så lite svåra att hålla i.
  Så i det stora hela är jag besviken med mitt köp.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Ersatte mina Galaxy Buds från första generationen (SM-R170) med dessa. Har inte testat några andra däremellan.

  Passformen är riktigt bra, ingen risk att trilla ur trots avsaknaden av fliken som fanns på Buds och Buds+, ANC funkar, jämförde med Bose QC35 och för det bruset jag har hemma med dammsugare, ugn etc så är de likvärdiga. Bose är lite bättre dock är de over-ear. Ska bli kul att testa på flygplan för att se effekten.

  Det går att få till volymsänkning genom att hålla in, t.ex öka på höger bud och sänka med vänster. Som standard är det inställt på att byta mellam ANC eller omgivningsljud. Annars är det de vanliga kontrollerna, 1 tryck=start/stopp, 2 tryck=nästa låt, 3 tryck=föregående låt, dessa 3 går ett att anpassa.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fick dessa med ny telefon, har provat första generationen som jag inte gillade. Köpte ett par Sony som jag lömnade tillbaks. Måste säga att dessa levererar riktigt bra ljud och bas jämfört med de andra, samt komforten är mycket bättre. Nu återstår det bara att se om de lyckas hålla anslutningen fast man har telefon i fickan, vilket varit illa innan på budsen.