Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roborock Mace H7

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roborock Dammsugare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 tim sedan
  i samarbete med Roborock har jag fått testa denna produkt under ett par veckor. Har ej haft någon skaftdammsugare tidigare utan har kört min nu 10 år gamla "vanliga" dammsugare från Bosch. Därför har jag såklart jämfört denna med min tidigare dammsugare, inte med andra skaftdammsugare (eftersom jag inte ägt någon). Första intrycket vid uppackning var att den kändes rejäl. Många delar följer med och den har ett snyggt utseende. Har läst några recensioner om att denna ska vara lättare än andra liknande dammsugare men eftersom jag jämför med en vanliga dammsugare är denna betydligt tyngre. Dock har den ju fördelen att vara sladdlös. Roborock är tyst i motorn men när man kör munstycket mot parketten låter den mer än en vanlig dammsugare. Batteritiden är väl okej. Kör man på högsta effekt håller den ca 10 min, annars runt 30 min. Har man ett stort hem hinner man inte dammsuga allt. En annan sak jag tyckte var lite negativt var att man "måste" skruva fast väggfästet på väggen. Den kan med andra ord inte stå själv. En annan sak som var lite klurigt var att sätta tillbaka själva behållaren på dammsugaren. Det är lite trixigt emellanåt. Just att den är sladdlös gör det också smidigt att slippa "släpa fram" den andra dammsugaren när man bara behöver dammsuga lite. Plus att den går att ta med ut till bilen! Är man ute efter en sladdlös skaftdammsugare är det ett helt okej val. Vet inte hur andra dammsugare med lägre pris fungerar. Denna kanske är lite på gränsen för vad jag skulle lägga på en dammsugare. Men det är ju vad man själv vill lägga sina pengar på.
 • Perfekt
  5 tim sedan
  I samarbete med Roborock har jag fått testa deras Skaftdammsugare H7. Jag hade aldrig tidigare ens kollat på möjligheter med skaftdammsugare, men när jag körde H7 blev jag riktigt gladligt överraskad. Denna skaftdammsugare hade verkligen allt som man kan önska sig, den är kraftfull, den är smdig, man behöver inga dammsugarpåsar, den kan hängas smidigt ur vägen, den hade ganska många munstycken, m.m.

  När jag använt den ett litet tag inser jag att hur har jag klarat mig utan en sådan här. För hitintills har jag haft två vanliga dammsugare, en på varje våningsplan. Men denna kan man så smidigt ta med sig från våning till våning. Man behöver aldrig mer krångla med sladdar, som måste nå. Man behöver aldrig mer köpa nya dammsugarpåsar. Sen tyckte jag att det var väldigt smidigt att ta denna med sig till bilen, när man ville dammsuga där ute.

  Jag har också nu Roborock S5 MAx robotdammsugare och då är denna skaftdammsugare det perfekta komplementet. För då kan jag komma åt ställen där S5 inte kommer åt, eller dammsuga rum dit S5 inte kan komma, samt ifall man har bråttom så kan man med en H7a dammsuga rummet fortare än min S5 klarar av. Jag rekommenderar definitivt denna H7a.
 • Perfekt
  1 dag sedan
  Har testat några stycken skaftdammsugare genom åren och har nog äntligen funnit mig en dammsugare som gör min städning otroligt mycket enklare. Många olika tillbehör för enklare städning på högre höjder likaså under soffa säng etc. Att skaftdammsugaren är kompatibel med en dammpåse är även ett stort plus. Den enda nackdelen skulle kunna vara färgen, hade gärna haft den i någon mer diskret färg. Men utöver det, suupernöjd den har de egenskaper jag är ute efter! Rekommenderar varmt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  För att summera det kort. Smidig och lättanvänd, gör sitt jobb som den ska. Tycker den låg riktigt bra i pris för vad man får. Köp!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Brorsan hade köpt föregångaren H6 och va nöjd och jag har en Roborock robotdammsugare så tänkte jag skulle skaffa en kompis till den. Blev nya H7'an från Elgiganten. Prislappen ligger riktigt bra jämfört med premiumprisade Dyson mfl så denna blev lagom för min budget. Än så länge måste jag säga att jag e riktigt nöjd med köpet och den känns väldigt prisvärd!

  Plus+
  Väldigt lätt och smidig och enkel att "styra"
  Snygg design som känns minimalistisk
  Smidigt med magnet på tillbehören för att fästa dem vart man vill
  Dammsugarpåsar! brorsan har gmällt på att det spills vid tömning = inget problem med denna H7'a

  Minus-
  Hade varit kul att få välja färg
  Skulle vilja ha val av ett mindre & smidigare golv- eller väggfäste