Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Blueair Blue 3210

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Blueair Luftrenare (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Blueair har jag fått hem Blue3210 för att testa under några veckor och den kom mycket lägligt.

  Jag har precis flyttat in min första bostadsrätt, vilket har inneburit många turer med renoveringar hit och dit vilket har genererat i stora mängder byggdamm! Jag som astmatiker har våndats inför detta MEN Blueair fixade biffen så att vi kunde vistas i lägenheten utan några problem.

  Den har flera olika lägen att ställa in så att man kan välja läge beroende på situation. Då vi testat den rejält har vi kört fullt ut på högsta effekt och det har renat luften från det mesta slipdamm. Sedan är det bara att plocka av filtret och köra den i tvätten så är den som ny!

  Ett minus är att den låter en del på full effekt så ett tips är att sänka effekten till nattläge när man ska sova. Då är den knäpptyst, men jobbar bra ändå! 👌🏻

  Designen är heller inget att hymla med. Den är verkligen stilren där den står i sitt lilla hörn av lägenheten. Och råkar man bli trött på utseendet så är det bara att byta ”strumpa” och så vips så har man en ny design.

  Jag kan inte tala nog gott om denna snygga mojäng och kan verkligen rekommendera om man går i tankarna att investera i en. Bara att min sömnkvalitet har ökat från 55% till nu senast 96% (!) är en stor win! Så tack för att jag fick chans att testa denna!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Blueair har jag fått testa deras Blueair luftrenare. Vi håller på och renoverar en hel del, samt har katter, och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Vi har flyttat runt den I olika rum, och det är verkligen en fördel att den är så smidig. Tycker att lukten ifrån kattlådorna har minskat, och att den överlag renar luften bra. Den är väldigt tyst, och man störs inte alls utav den i sovrummet. Ett plus i kanten är de olika överdragen i olika färger så gör att man kan anpassa den fint i rummen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Otroligt lätt att använda, flytta till olika rum och matcha inredningen. Gillar skarpt att den är så enkel samtidigt som den fyller sin funktion mycket bra
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med BlueAir har jag fått prova deras modell Blue 3210 i några veckor nu. Vi bor på landet så vi har inga problem med avgaser från trafiken, men däremot hö och pollen på sommaren.

  Tyvärr fick vi prova den under hösten. Jag hade gärna provat den vid pollensäsongen då jag är pollenallergiker. Vi har den i sovrummet, den låter i princip ingenting på nattläget.

  Plus att den är lätt att flytta runt och riktigt snygg design på den. Det finns flera lägen, bland annat nattläget som är tyst.

  Minus att jag inte kan avgöra om den hjälper eller inte. Lampan som ska känna av luften har visat att det är bra luft sen vi ställde in den i sovrummet för några veckor sen. Den har inte hjälpt mot min nästäppa, som andra verkar ha upplevt förbättring med.

  Anser mig inte kunna varken rekommendera/ ej rekommendera då jag inte upplevt någon större skillnad. Som sagt skulle velat testa den under pollensäsong för att märka på riktigt om den gör skillnad eller ej.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den uppfyllde verkligen förväntningarna man hade! Underlättade väldigt mycket för dottern när hon var förkyld samt att jag själv slapp vakna upp med täppt näsa.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Blueair så har jag fått möjligheten att få testa Blue 3210. Min upplevelse är bara positiv, den är snygg, låter lite och lättnavigerad (en knapp, 3 tryck som mest).
  Luften känns verkligen fräschare efter att den är igång. den drar också väldigt lite i jämförelse med de vi testat innan. Pris har jag inget att säga om eftersom jag fått testa den gratis via buzzador.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med blue air har jag testat luftrenaren i snart 1 månad och är nöjd! Den är snygg och enkel att ha i sovrummet. Smälter in bra. Sen går den så tyst så det är möjligt att ha på den under hela natten vilket jag uppskattar! Vi bor mitt i storstan så känns som luften i vårt sovrum har blivit bättre! Enkel att använda med endast en knapp.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med @blueairab så har vi hunnit testa deras luftrenare i några veckor men den behövde bara vara igång en kvart för att vi skulle älska den. Dottern beskrev det så bra - ”det är som att kliva in i rummet och vilja ta ett djupt andetag av den fräscha luften.” Den filtrerar bort mer än 99% av partiklar som damm, pollen, mögel och djurallergener som kan orsaka eller förvärra allergier. Och lätthanterlig, en enda knapp för att slå på och av samt växla mellan nattläge (då den knappt hörs) normalt läge (tycker man knappt hör den då heller) och boost läge (då renar den rummet kvickt och hörs därför högre). Man visste inte att man behövde en luftrenare förrän man provat. Vi har modell Blueairs luftrenare blue 3210 som renar upp till 17 kvm och vill vi rena ett annat rum är den lätt att flytta på, samt lätt att anpassa design då tyget i grått i bild kommer i ytterligare 4 färger. Bra köp
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har nu i samarbete med BlueAir testat luftrenaren i två veckor. Vi bor i ett nybyggt hus, så vi har bra luft hos oss. Vi har dock två katter, och det lagas mat och vi har slipat möbler inomhus, så luftrenaren har fått jobba på bra. Det har dock filtrerats bort väldigt fort med hjälp av BlueAir. Den är väldigt lätt, så det är inga problem att flytta runt den i huset. Den är dessutom väldigt lättanvänd. Inga krångliga funktioner, bara att tuta och köra. Ser fram emot att få testa under pollensäsong då jag är pollenallergiker. Ställer in den i sovrummet under natten. Klart fräschare luft därinne när vi vaknar nu än innan. Kan rekommendera produkten. Snygg färg på ytterfiltret!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med @blueairab fick vi hem denna fina luftrenare för att testa om den är så bra som det sägs vara. Men jag kan bara hålla med. Visste du att inomhusluften är upp till fem gånger så förorenad som utomhusluften? Efter två veckors användning känns luften så mycket renare i det rum man placerar den i. Dessutom har Dotterns nästäppa näst intill försvunnit på kvällarna. Positiva är också att man kan välja olika lägen beroende på om man tex ska sova osv. Negativa är väl om man skulle vilja haft full fart på den att den skulle kunna vara tystgående då också. Då den ger bäst effekt på full effekt.
  En produkt som fungerar för oss och dessutom stilren! Ser ut som en högtalare som passar in med resten av inredningen.
  jättetacksam att vi blev utvalda för att testa denna via Buzzador.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag är väldigt nöjd med denna. Tyst och snygg design. Något jag störde mig på var att lampan som visar luftkvalitet lyste för start när jag hade den på i sovrummet och det var mörkt
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Har kört min BlueAir 3210 i köket med öppen planlösning och gör mirakel när man lagar mat och köksfläkten inte orkar med. Har även astma och har inte känt av den lika mycket sista tiden. Design är Stilren och snygg och har fått många komplimanger, det ända jag saknar är någon form av appstyrning.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  I samarbete med Blueair har jag under 1 månads tid testat Blueair 3210.
  Och jag älskar den, luften i sovrummet känns så mycket fräschare och bättre.
  Den är enkel att anvönda med 3 olika inställningar, och tystlåten (i jämförelse med t ex en fläkt så låter den väldigt lite)
  Dessutom har den ju en snygg och stilren design, och lagom storlek.
  Här hemma kommer vi helt klart fortsätta använda den, så jag rekommenderar den absolut om man vill förbättra luften i t ex sovrummet.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Blueair så har jag testat denna produkt under ca 2 veckors tid. Väldigt snygg och tar inte mycket plats. Yttertyget går att byta vilket gör att man kan få in den som en inredningsdetalj utan problem. Funktionsmässigt så tyckte jag den gjorde sitt jobb. Vi placerade den i ett sovrum och efter någon dag så kändes luften "lättare" och vi sov bättre. Ett plus är lampan som indikerar om luftkvalitén är bra/dålig.
  Priset tycker jag är en aning högt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  I samarbete med @blueairab har jag testat denna luftrenare i 1 månad. Då vi har ett barn med astma så har den testats i hans rum och redan efter 1 vecka så kunde vi halvera hans astma medicin så denna luftrenare har verkligen varit helt fantastisk.
  Den går att lätt byta färg på ytterfiltret och vi har haft en grå. Den går att lätt ställa in med en knapp tryckning i 5 olika lägen och tack vare att den är liten snygg och stilren blir det snabbt en snygg inrednings detalj. Nackdelen är att den lilla blå lampan kan upplevas lite väl stark på natten om man är känslig. Denna luftrenare är tack vare att den gjort så stor skillnad för vårt barn med astma helt klart prisvärd så kan varmt rekommendera denna produkt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  I samarbete med Blueair fick jag testa denna produkt i en månad. Vi har haft denna luftrenare i vårt sovrum och vi upplever att luften varit väldigt bra och att vi sovit väldigt gott. Vi är båda allergiker och har letat efter en luftrenare, men det har varit svårt att veta vad man ska välja. Vi har verkligen känt oss nöjda med denna produkt. Designen på denna produkt är ett stort plus, liten och behändig och möjlighet att byta klädsel och därmed färg. Minus är att den har en liten blå lampa som blir lite irriterande när man har den i ett sovrum. Praktiskt att den själv känner av hur smutsig luften är och justerar sin egen fart efter det. I jämförelse med andra luftrenare i denna kaliber tycker jag att priset är överkomligt! Jag skulle rekommendera denna produkt till andra.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Blueair testade jag denna produkt gratis under en månad. Vi använde den i ett rum i källaren. Vi upplevde att det blev bättre luft där. Vi använder det rummet som kontor och spenderar många timmar där per dag. Utseendet är väldigt snyggt! Passar in med utredningen. Möjlighet att byta färg är ett stort plus. Enkel funktion. Inga avancerade inställningar. Tyvärr för dyr till ordinarie pris, vilket drar ner betyget. Skulle kanske köpa den för halva priset. Jag skulle på det stora hela rekommendera produkten!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Tyvärr gav den ingen större effekt hos oss då vi har mekanisk frånluft i hemmet. Lampan var blå hela tiden och jag hade samma besvär med min allergi fast den var igång hela tiden i sovrummet.