Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG SP8YA

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Hemmabiosystem (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  För 2999 är det svårt att hitta bättre. Riktigt bra ljud och klar dialog. Subwoofer levererar härligt tryck som inte tar över och blir vulgärt. Nöjer man sig inte kan man skaffa bakre högtalare för 1390 men jag känner inget behov av det (ännu).

  Väldigt enkelt att installera med appen och integration med övriga enheter som TV och Nvidia Shield var inga problem. All handskakning utan anmärkning.

  Det enda lilla minuset är att det bara finns en hdmi-in (utöver arc) så har man fler enheter att koppla in får man göra det direkt till TV:n eller genom en switch. Har TV:n inte e-arc så går man miste om alla bättre ljudformat om man låter ljudet gå via TV:n.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mitt betyg 4/5 avser LG SP8YA (2990kr) i kombination med bakhögtalarna SPK8 (1390kr). För ordinarie pris hade jag antagligen valt en annan produkt, men för detta pris är jag väldigt nöjd.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Grymt ljud!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Köpt på Mediamarkt för 3990, kan inte säga annat än att det är en riktig grym soundbar. Fantastiskt ljud när det är atmos och helt ok att lira Spotify på. Har också beställt ett par surroundhögtalare som ska gå att koppla in trådlöst. Var egentligen en annan limpa jag gick in för att kolla men jag är glad att jag ändrade mig.