Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Metroid: Dread (Switch)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Switch-spel Nintendo Switch-spel (1215)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 dagar sedan
  De här är ett av dem bästa metroid spelen och nu kan de spelas ett 2d metroid i stor tv:n i full HD med grymma bossar atmosfär och grafik även handlingen och gameplayen är ett av de bästa årets spel
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  I praktiken samma metroid-spel som senaste, då räknar jag Metroid Fusion. Saknar storytelling genom Samus inre monolog i detsamma. De tog i för mycket i Metroid the other M så det blev jättetråkigt, så de har tagit bort det helt. Man får fantisera om vad hon tänker istället.

  Det här är mer likt Super Metroid, fast modern grafik. Nytt är att de har ökat på lite med "spring för livet" från Metroid Fusion med SA-X. Det är ganska mycket sånt. Stressigt och rätt kul alternativ till bossfighter.

  Spelet har ingen backtracking alls, utan tvärtom, det är väldigt railroaded. Det kanske ger illusionen av backtracking du kommer tillbaka till samma områden, fast via andra vägar. Har man något logiskt tänkade och lokalsinne så leder spelet dig mot rätt håll och stänger vissa dörrar så det är svårt gå fel. Om du någon gång under spelet tänker "Nu vet jag inte var jag är nånstans" eller är dålig på att läsa kartor, så kommer du att få anstränga dig.

  Jag gillade det generellt. Styrningen var bra. Soundtracken var lite väl anonym. Man låser upp "hard mode" efter första genomspelningen. Tyckte inte skillnaden var så mycket mer än att man tar mer skada och gubbarna som jagar dig var lite snabbare och smartare.

  Spelet kunde ha varit lite svårare.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 dagar sedan
  Fantastisk spel. Behåller det som funkar och introducerar väldigt många nya concept som är klockrena.
  Nog också en av dom snyggaste Switch spelen som släppts hittills och utnyttjar en sorts 2.5D motor som gör att spelen överlag är sidorscrollande som tidigare Metroid spel men samtidigt så kan dom göra en massa balla saker med kamera vinkeln, tex när du får förmågan att döda EMMI:s så får du en sorts over schoulder vinkel när du siktar.
  Även bossfighter kan ha action sekvenser där kameran mera rör sig runt Samus och bossen. Spelen leder till en också på en bra sätt dit man ska här näst, men det är fult möjligt att låsa upp nya vägar till tidigare områden eller helt enkelt backtracka men bra om man sätter en markering på kartan då det är lät att gå vilse då varje område är väldigt stora.
  Bästa spelet jag spelat på väldigt väldigt länge.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Har du spelat ett Metroid spel? Ja då har du redan upplevt Metroid Dread.
  Nintendo är mästare på att släppa samma spel igen och igen och igen och igen.

  Bra spel? Ja.
  Något nytt? Nej.
 • Mycket bra
  8 dagar sedan
  Påminner mycket av första Metroid. Kunde va lite enklare.