Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Poly Voyager Focus 2 UC MS Teams USB-C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Poly Hörlurar (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Besviken jag känner mig, produkten kommer idag, är packad i en kartong riktigt smutsig kartong, alltså så mycket damm och wellpapp exakt överallt så den behövde nästan saneras. Läder delen (vet inte om det är det men låt oss för saken skull säga det) är intryckt och repad och inte alls nyskick (förmodligen denna förpackning där inte ens däck hade kunnat klara sig i..)

  Iaf, det som fick mig att skriva här är (kanske delvis) falska marknadsföringen (prislappen) denna säljs som USB C och dongle i fråga är det, ena ändan på medföljande kabel (laddningskabel) är det men gränssnittet (alltså porten i enheten) är vanlig micro usb..

  Så all in all, inte imponerad, speciellt inte för prislapp över 2000kr, helt orimligt faktiskt.

  Den väger inte mycket på huvudet, användargränssnittet (mjukvara/app) ser ganska bra ut, jag återkommer om ljudet faktiskt lever upp till ens hälften av priset.. Om inte, då går det ner till 1/5.

  Plantronics (numera Poly) brukade (iaf för mig) vara kvalité, just nu känns det som rena 500kr NoName/NoBrand produkten från slumpmässig webshoppen...

  Uppdatering, Poly/Plantronics bör nog bestämma sig kring mjukvaran, det är inte riktigt samma egenskaper/funktioner en kan komma åt/ändra. Och nästan inget (som i mitt fall iaf) som kan ändras/justeras via de mobila apparna är egentligen det man faktiskt vill ändra eller skruva på.

  Ljudet är bra, men nehja inte 2500kr bra bra.
  Komforten, helt ok, igen, för prislappen vet jag inte det bästa men helt ok, låg vikt så det är ett stor plus.
  Batteritiden är inget fel på, inget alls men Micro usb laddning gör det hela mindre praktiskt, 2021 tycker jag så.
  Knapparna, jag kan tycka att man ska kunna svara/avsluta oavsett samtal (Teams/softphone/mobil/FaceTime) genom att klicka på knappen dedikerad för detta men funktionen är där bara via Teams (MS version eller inte) hörlurarna känner av ett samtal så få till detta borde inte vara en issu.

  Pga reporna och dammet fick jag ny enhet, denna eller snarare USB c dongel i fråga ville bara inte, en fördröjning i all ljud eller så hängde saker och ting sig, så antingen bara otur eller så är det låg kvalitets kontroll på det hela. (Det vart inte mjukvaruproblem/allt uppdaterade jag och inte heller dator eller os, felsökte allt mellan himmel och jord)

  För mig kvarstår 3/5