Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Battlefield 2042 (PS5)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  12 dagar sedan
  Aj Aj vart ska man börja egentligen?

  Spelet är helt enkelt inte färdigt. Kommer det bli ett bra spel när det är färdigt? Kanske. Kanske inte. Svårt att säga med tanke på hur spelet ser ut idag.

  Det första jag kan tipsa är att köp ej - vänta 6 månader minst och se hur spelet har förbättrats.

  Jag fick spelet gratis och köper aldrig EA produkter innan kvalitén är garanterad av min egen granskning på ett eller annat vis. Jag tänker inte stödja ett bolag som släpper så många dåliga produkter.

  För er som inte köpte BFV på grund av Woke nivån. Den har tonats ner sedan BFV för att money talks and bullshit walks - Sälj siffrorna var betydligt sämre för BFV än BF1.
  I en marknad som växer starkt år på år är detta en stor varningsflagga och många kunder har helt enkelt tröttnat på denna uttjatade agenda. Kostymerna tog till sig detta för att någon kanske inte hade råd med sina nästa lyxyacht. Woke är så klart kvar men inte lika extremt som sist.

  Googla om ni vill se listor på allt som är fel med spelet.
  Grundläggane funktionalitet säger DICE de ska aktivera snart, men vi får se hur det blir.

  Spelat BF spel i 20 år och detta är bara tragiskt.
  Dags att fokusera på andra intressen :)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Helt klart den bästa fps 2021
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Vet ej vad jag ska starta känner bara stor sorg över detta spel. Har spelat battlefield sedan första bad company och i stort sett njutit av att spela alla battlefield spel tills battlefield 2042... Jag kan absolut inte rekommendera någon att köpa detta spel just nu. Det enda gamemode som är bra är battlefield portal eftersom det är remakes på äldre och riktiga battlefield titlar. Överlag så är det på tok för många buggar i spelet sök på "battlefield 2042 glitches" på youtube för egen beskådan. Det enda som kan rädda battlefieldserien nu är om ni dammar av karaktärerna ifrån bad company 1 och 2 och gör ett stabilt och bra bad company 3. Inga specialister utan land vs land dvs som battlefield ska vara.