Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Battlefield 2042 (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Hejsan.
  Jag tycker att spelet är bra, men alldeles för lite kartor i nuläget. Kommer säkert bli bättre utbud med tiden med mer kartor iofs, vill gärna att dom lägger fokus på spelläget rush och lite mindre kartor i storlek för det är det som är roligast tycker jag personligen.

  Grymt spel överlag, lite konstigt ljud i vapnen tycker jag dock, kanske någon inställning iofs, Kan nog bli bättre med tiden finns en hel del och fixa innan det mognar till sig, ger en 3:a nu pga alldeles för lite kartor, dom måste till med betydligt fler kartor. Så kan nog vara en bra idé och vänta med köp en bra bit in i år 2022 och hoppas på bättre utbud. Att det är ett dåligt spel som många skriver håller jag inte med om alls, det är utbudet som är det stora problemet här nu.!

  Det märks att grafikmotorn är uppdaterad och det finns en hel del förbättringar där och detsamma när man skjuter med tanksen det känns som mer kraft nu. Minst 10 multiplayer kartor extra hade inte varit fel, vi får se om 1 år ca hur intresset och utbudet har ökat då. Sen efter det kan jag tänkas ge högre betyg eventuellt, bra spel i grunden som sagt helt klart.
 • Dålig
  10 dagar sedan
  Vet ej vad jag ska starta känner bara stor sorg över detta spel. Har spelat battlefield sedan första Bad Company och i stort sett njutit av att spela alla battlefield spel tills battlefield 2042... Jag kan absolut inte rekommendera någon att köpa detta spel just nu. Det enda gamemode som är bra är battlefield portal eftersom det är remakes på äldre och riktiga battlefield titlar! Överlag så är det på tok för många buggar i spelet (sök på "battlefield 2042 glitches" på youtube för egen beskådan. Det enda som kan rädda battlefieldserien nu är om ni dammar av karaktärerna ifrån bad company 1 och 2 och gör ett stabilt och bra bad company 3. Inga specialister utan land vs land dvs som battlefield ska vara.
 • Ganska bra
  13 dagar sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Denna installation i serien gör mig lite besviken, även om jag kan se en viss potential när man fixat buggarna och tweakat gameplayet. Jag skulle rekommendera intresserade att avvakta, någon månad och se vad som komma skall 🙂

  [uppdatering] De flesta buggar är nu lösta verkar dock som Nivida grafikkort har visa problem med frame drops. där av nu en trea

  Sammanfattning

  Styrkor

  + grafik (bra med tanke på antalet spelare)
  + Spelvärlden/Atmosfären
  + 124 spelar matcher
  + Möjligheten att byta vapen tillbehör "on the go"
  + Battlefield Portal (Möjligheten att spela visa gamla Battlefield spel med bättre mer modern grafik (gäller inte alla spel och inte alla kartor som de hade)

  Svagheter

  - Priset
  - Ingen campaign
  - Buggar
  - I behov av "tweaking" och vis balanserning
  - Begränsad Customation

  Mer ingående

  Jag har alltid tyckt om Battlefield spelen från battlefield 1942 till Battlefield V. Man kan säga vad man vill om de senare installationerna inte riktigt levde upp till Battlefield 4 och bakåt. Något de senare dock tillät var mer anpassning av hur ens soldat såg ut. Dock, det sätt man implementerat specialister i denna utgåva innebär att det inte längre är möjligt. Utan utseende och "customization" är mer begränsat, vilket lät till att alla med sama specialisation ser så gott som likadana ut, oavsett vilken sida de slås för.

  Det är dock en värld med potential man skapat, en värld där ledande nationer slås om resurser i en framtid med ett tuffare klimat och svårare utmaningar. Vilket gör det så sorgligt att det inte finns någon campaign som hade kunnat utforska denna värld. Fokus ligger istället enbart på multiplayer, vilket i dags läget tråkigt nog har sina brister. Dessa kommer i form av buggar samt viss obalans i vapen och fordon. Jag skulle inte säga att buggarna och obalansen är "game breaking", men problemen uppenbarar sig tillräckligt ofta för att det ska bli en viss frustration och bismak över hela spelupplevelsen.

  Jag ger spelet en svag tvåa, dock med förhoppningar om att jag om någon månad ska kunna redigera detta omdöme då denna serie är en av mina favoriter. Jag tror eller i alla fall hoppas att jag kommer kunna höja mitt omdömet till en stark fyra. Dock känner jag att det finns en risk att jag har på mig mina "Rose tinted glasses" på grund av min förkärlek till denna serie. Kanske en trea är allt som jag med gott samvete kommer kunna ge denna installation av battlefield när man fixat de buggar och obalansen som finns, men vi får se.
 • Mycket bra
  13 dagar sedan
  Battlefield Portal har riktig potential!
 • Knappt godkänd
  15 dagar sedan
  Som en gammal gamer har jag spelat alla Battlefieldspelen sedan 2002. Detta spel känns inte ens som ett bf-spel. Jag förstår inte hur man kan misslyckas så fatalt. Det känns mer som ett free-to-play spel. Skulle spelet ha en single-player kampanj skulle priset vara motiverat, men nu saknas detta helt och hållet.
 • Dålig
  16 dagar sedan
  Detta är INTE bra. Ostrukturerat kaos med så många negativa aspekter. Det känns som det är bortom räddning redan innan det släpps.

  Det finns ingen känsla alls kvar i BF...
 • Knappt godkänd
  17 dagar sedan
  Aj Aj vart ska man börja egentligen?

  Spelet är helt enkelt inte färdigt. Kommer det bli ett bra spel när det är färdigt? Kanske. Kanske inte. Svårt att säga med tanke på hur spelet ser ut idag.

  Det första jag kan tipsa är att köp ej - vänta 6 månader minst och se hur spelet har förbättrats.

  Jag fick spelet gratis och köper aldrig EA produkter innan kvalitén är garanterad av min egen granskning på ett eller annat vis. Jag tänker inte stödja ett bolag som släpper så många dåliga produkter.

  För er som inte köpte BFV pågrund av Woke nivån. Den har tonats ner sedan BFV för att money talks and bullshit walks - Sälj siffrorna var betydligt sämre för BFV än BF1.
  I en marknad som växer starkt år på år är detta en stor varningsflagga och många kunder har helt enkelt tröttnat på denna uttjatade agenda. Kostymerna tog till sig detta för att någon kanske inte hade råd med sina nästa lyxyacht. Woke är så klart kvar men inte lika extremt som sist.

  Googla om ni vill se listor på allt som är fel med spelet.
  Grundläggane funktionalitet säger DICE de ska aktivera snart, men vi får se hur det blir.

  Spelat BF spel i 20 år och detta är bara tragiskt.
  Dags att fokusera på andra intressen :)