Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Jaybird Vista 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Jaybird Hörlurar (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Dem är över lag bra hörlurar och jaybird erbjuder EQ i appen som gör att man kan anpassa ljudet efter sitt egna behov vilket är en underskattad funktion som de flesta företagen inte erbjuder vanligtvis. I EQ ska man också kunna ändra bredden av EQ inställningarna genom att toucha på punkterna i själva EQ och på så vis kunna få en mer detaljerad förändring i sin EQ.

  Trotts att dessa hörlurar är bra så har dem även än del problem.

  Första problemet är ANC(active noise cancelling). När ANC är på och jag knäpper fingrarna så plockar hörlurarna upp någon form av statisk plötsligt sprakande ljud. Detta hände även bara när jag slog till lite lätt med en gaffel på tallriken. So under tiden kommer jag att hålla mig till off eller SurrounSense mode.

  När man touchar på ena budsen för att ändra mode ändras det endast på den ena sidan och inte för båda. Detta orsakar ett problem i appen där alla 3 modesen blir helt plötsligt ibockade och då måste man in på inställningarna för sound mode och sedan backa ur för att få den delen av appen att fungera igen.

  När man ändrar sound mode i appen så ändras det dock för båda sidorna.

  Problemet skulle kunna lösas genom att Jaybird kanske gör det möjligt för användaren att se vilken sida som är på vilken sound mode i appen eller att man ändrar så att tap/touch funktionen på hörlurarna ändrar för båda.

  Det tråkiga med hörlurarna är att deras räckvidd är på 10m vilket är mindre än mina Jaybird X4 som jag tidigare använde. Så jag får helt enkelt hålla min mobil fastklistrad till mig när jag använder hörlurarna.

  Men överlag skulle jag definitivt säga att dessa hörlurar är bra.

  En annans sak är att jag upplevde en känsla av att hörlurarna töjde lite på den yttre delen av hörselgången efter en lång användnings period men den känslan har blivit mindre med tiden för mig men alls öron är olika så ha det i åtanke iallafall.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Överlag är betyget egentligen 3 men jag jämför dom här med mina Jabra 75t som kostar lika mycket. Båda lurarna är likvärdiga till komfort och dess design, men ljudet, som är det viktigaste är som natt och dag. Jabra har en utmärkt stereobild medans jaybird låter som man går i en trång tunnel och det finns ingen EQ i värden som kan göra den bättre utan en massa Echo. Basen i Jabra är sjukt underbar med riktigt låga frekvenser, dom slår många standard lurar som är betydligt dyrare, jaybirds bas är bara tråkig dunka dunka.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra ljud och betydligt bättre passform än AirPods och AirPods Pro när jag springer. Riskerar inte att tappa dessa nån gång under löppasset. Bra batteritid och möjligheter att ställa in ljudet.

  Tyvärr upplever jag lite brister i Active Noise Cancelling och Surround Sense. Inställningarna funkar inte klockrent och ärligt talat hör jag väldigt lite skillnad på någon av inställningarna och nivån av brusreducering är högst oklart. Svarar du i telefon under löppasset kommer alla klaga på att de inte hör dig heller. Det var sällan ett problem med AirPods Pro.

  Funkar nog bäst att springa med alla funktioner avslagna. Kan ju förbättras på denna fronten men överlag bra för löpning.