Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arlo Ultra VMC5040-100EUS

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arlo Övervakningskameror (42)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Fungerar på det stora hela godkänt med bra ljud- och bildkvalitet och rörelsesensor som oftast men tyvärr inte alltid fungerar. Det verkar som att kamerorna eller smarthubben ibland fastnar i något slags viloläge där systemet inte reagerar trots att man står precis framför kameran (ikväll gick jag runt och ställde mig framför tre kameror men inget hände överhuvudtaget och inget spelades in och fortfarande två timmar senare finns inget spår av detta i appen, trots att rörelsedetektionen var på och batterierna på minst 60%). Ibland, när rörelsedetektionen fungerat, kommer även aviseringarna långt efter händelsen (trots att videobandbredden är stark enligt appen och jag har 250/250 Mbit fiber).

  Uppkopplingen mot wifi känns överlag svajig (även om kamerorna inte är många meter från hubben). Vid vissa tillfällen kopplar plötsligt inte kameran upp mot smarthubben längre eller så går det väldigt segt. Batteritiden är också väsentligt kortare än utlovat. Får ladda nästan alla kameror ca en gång i veckan. Om du har en ödetomt där ingen rör sig under dygnets alla timmar, ingen annan elektronik igång och har alla smarta funktioner avstängda kanske du kommer upp i utlovade sex månaders batteritid.

  Så sammantaget är de bra när de fungerar, men känns dyra utifrån den dåliga batteritiden och lite opålitliga funktionen.