Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Bravia OLED XR-65A80J

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony TV (193)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fantastisk bild OLED(!) till ett bra pris. Var nöjd med priset 27990, men hade tur att få ner priset efter köpet till 22990 på prisgaranti när en handlare oväntat sänkte priset med inte mindre än 5000.

  + Bilden. Sony är duktiga på att hantera bilden och med OLED-skärm blir det riktigt bra resultat.
  + _Jag_ gillar Google-TV:s gränssnitt. Det känns relativt framtidssäkert. Fungerar bra med D-pad i kombination med röstsökning. Dock inte lika konfigurerbar som Nvidia Shield.
  - Den har en lite mystisk antireflexbehandling som ger ett drömskt, suddigt och spöklikt utseende när skärmen är av. När den är igång märker jag inget av den.
  - Kommer med en snikfjärrkontroll av plast. Men vill man uppgradera till en i metall som har belysning kan man rätt billigt köpa en RMF-TX621E som kommer med de onödigt dyra modellerna.

  Ljudet har jag inte testat alls då jag har annan utrustning till det, men det ska vara riktigt bra.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Helnöjd än så länge. Man skulle önska att S Center input gick att använda för annat än sonys soundbars/ljudsystem.. men någon fiffig kanske kommer på hur man ska göra när väl HT7K osv blir tillgängliga. På dyrare storebror X90J kan TV enkelt användas som center. X80J saknar även metallbakdelen som storebror har så kommer inte upp i samma extrema nits och har lite mer image retention - men inget man märker förutom kanske i ljus gränssnitt. Den här modellen är väldigt lik A87/A8H, största skillnaden är fler 4K/120hz HDMI inputs, firmware som ska komma med VRR samt nyare XR processor. 12 mån bundlad bravia core (sonys 80mbit stream/hyr tjänst skadar inte men är ingen kioskvältare).