Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Nest Hub (2nd Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Styrenheter för smarta hem (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Prisvärd för 599, för att få touchen att fungera för appar första gången så fick jag gå in och starta om nest hubben i google home appen.

  Fungerar alldeles utmärkt, bra ljud.

  Kan casta till den från telefon, som en mini tv.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Superbra vid sängen för sömnanalys och som synkar med Google Fit. Dessutom bra väckningsfunktioner baserad på hur man sover. Lär att streama Radio eller Spotify. Mycket nöjd, ser ingen nytta i annan del av bostad.
 • Dålig
  13 dagar sedan
  Den hör sämre än Google Mini jag hade innan vilket gör att jag måste repetera mig och höja rösten.
 • Knappt godkänd
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  OK enhet, och gillar användargränssnittet. Tyvärr faller det på det idiotiska att jag inte kan logga på med Google-konto för organisationer (som mitt privata domän och konto använder). Blir dumt då jag inte kan få upp min kalender, som jag just har hos Google. På andra enheter (som inte är från Goolge) så går det fint, men kunde aldrig misstänka att en Google-produkt inte skulle vara kompatibel med Googles egna tjänst för mail och kalender. Blir till att returnera och testa en Amazon Echo Show 5 (2nd gen) istället.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Superbra i sovrummet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Tog uppgradera till 2 generationen också via Elgiganten pris på 599:- hade exakt samma problem som Erik07 där man fick lov starta om enheten via Google Home appen för att få touchen och fungera första gången efter uppstarten. Gäst navigeringen funkar så där för mig tycker jag, vilket var största anledningen till uppgradera till den för slippa ta på enheten när man är kletig om händerna speciellt i köket. Men det kan ju också vara för man kör beta på mjukvaran på den så det buggar lite.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Otrolig bra för priset, bättre ljud och skärm än väntat. Intressant med 'sleep sensing'. Perfekt i köket för att utan beröring kunna starta/stoppa musik, video, timers och styra belysning m.m. Men visst går det också att göra alla dessa saker med touch (det går alltså visst att starta Spotify med touch)! Gränssnittet kan förbättras, men annars full pott.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Helt o.k. högtalare och fotoram. Men hemautomation? Glöm det. I alla fall om du kör Home Assistant där hemma. Enda som någorlunda funkar är att tänder ljus. Någon information på mina sensorer? Nix. Bara några ikoner utan funktion. Hela UI av Google Home konceptet är mycket sämre och begränsade än det man är van vid av andra hemautomations lösningar (OpenHab, Homie, Home Assistant, m.m.)

  Det mesta (om inte säger allt) måste styras via röst. Starta Spotify t.ex. via pekskärm? Nix.

  Trodde att Google kör lite bättre variant av Android/Fuchsia på den. Men icke. Hela installationsprocessen är horribel. Inställningar är rent kaotiskt fördelat (dels på själva hubben, dels i Google Home appen som måste köras på telefonen, dels online under kopplade Google kontot). Riktigt dåligt.

  1 stjärna för skärmen och 1 för högtalaren.

  600:- är kanske o.k. Men inte mer. Bättre att köpa en billig pekplatta isf och koppla den med bra högtalare.