Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips DST5020

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (129)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jämfört med mitt gamla strykjärn så detta en stor uppgradering. Jag älskar hur snabbt strykjärnet värmer upp och håller värmen när man använder ångfunktionen. Jag blev väldigt imponerad av ångfuktionen när jag styrkte näsdukar (som brukar vara lite svåra att få bra med mitt gamla strykjärn. Annars så känns det som ett bra strykjärn, kan inte säga att jag har hittat något som jag stör mig på än.

  Fick produkten av Philips genom ett produkttest. Philips har ingen redaktionell inverkan på omdömet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Väldigt nöjd med det här strykjärnet! Kläderna blir släta direkt, och strykjärnet är väldigt lätthanterligt och användarvänligt! Strykjärnet värms upp snabbt och vattenbehållaren på strykjärnet varken läcker (hade det problemet med mitt förra strykjärn av annat märke) eller är svår att fylla på!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Det är bra med lock till vattnet och så glider det lätt över tyget.
  Allmänt ett bra strykjärn
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Snabb uppvärmning, glider lätt, ångan är bra och påfyllningen av vatten är superbra då det är ett stort hål med lucka!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastiskt bra produkt! Mycket ihållande ånga, smart funktion för att komma åt runt knappar! Absolut värt några hundra extra om man sneglar på billigare modeller!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Hittills det bästa strykjärna jag haft i min ägo
  Bra balans och tyngd, glider otroligt lätt över tyget, älskar att man kan variera ångfunktionen och det stora vattenpåfyllningshålet gör det lätt att fylla på vatten utan att behöva spilla. Vattentanken rymmer mycket vilket gör att man inte behöver fylla på så ofta.
  Rekommenderas till alla som som stryker kläder och framförallt till dem liksom jag inte äger en mangel för att få släta och fina lakan och handdukar
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Detta strykjärn blir snabb varm (min gamla tog ett tag) sen ser man tydligt vad de olika värmevalen passar för. Jag stryger kläder flera ggr i veckan samt att jag stryker tyger innan och under tiden jag syr kläder till dottern. Såg att vissa skrivit att den läcker vid byte av program, men det problemet hade inte jag. Denna fungerade problemfritt. Enda negativa jag kan komma på är att det inte följde med påfyllningsnugg.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra och prisvärt. Droppar vatten om det när jag byter från en högre till en lägre temperatur, men toppen i allt annat.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Strykjärnet är lätt att hantera, oerhört lätt att fylla på vatten direkt från  kranen, perfekt. Jag älskar att man kan ångpuffa bort veck och skrynklor från gardiner (och blusar) när de hänger upp.
  Allt blev så mycket enklare då när man slipper att ta fram strykbrädan.
  När man växlar från bomull till syntet så sjunker temperaturen på järnet jättefort, toppenbra.