Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OnePlus Watch

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Smarta klockor (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Så nu har jag fått klockan och är imponerad av vad den kan göra. Priset för vad du får är klockren den har inte wear os vilket jag tycker är ett bra val. Men man saknar vissa grejer och får leva med det så är det. Designen är simpel o snygg amoled skärm klar o krisp och mycket bekväm att bära på. 9% har försvunnit sen kl 18 helt ok då har jag pillat och forskat lite. Kl är nu 00 och fortfarande 91% kvar har mer att forska ut ska se hur långt batteriet klarar med lyft för att väcka på och auto ljusstyrka på. Har parkopplat klockan med högtalare och kontroll av musik via klockan även snackat telefonsamtal via klockan som funka perfekt. Finns 50st watch faces som är helt ok och kommer fler enligt op. Fick även en uppdatering out of the box så det va välkommet. Kommer en uppdatering till i mitten av Maj så får man se vad det är för något sms funkar bra inte 100 men helt ok. Som sagt allt små fel går att fixa via software uppdateringar. Det som sägs på Youtube är små saker som går att åtgärda och klockan är i mitt tycke jävligt bra för det priset. Så ja jag är mer än nöjd och dom som inte kan vara utan wear os köp en annan klocka men då får ni 3 dagars batteri och kostar mycket mer. Jag kan definitivt rekommendera denna klockan simpel, snabb, mic, högtalare, grym batteritid, snygg design, komfort, atm 5 ip68, massor med tränings val, snabb utan lagg, sms. Vad mer vill man ha av en klocka. Kommer uppdatera senare ang batteritid.

  Så nu har jag haft den i 2v fick en ny uppdatering nyligen med aktiv skärm och ja med lite pill så varar den en vecka. Den klarar säkert 2v utan o röra något. Men med aktiv skärm halveras batteritid vilket är minus men det löser oneplus. Samtal funkar suveränt och gps. Gps är batteri slukare så ni vet, hade 80% lör förra veckan använde gps i 3tim hade 67% efter så ja ni ser gps äter batteri. Oavsett så är klockan riktigt bra och jag är supernöjd.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Helnöjd.
  Enkelt att komma igång.
  Samtalskvalitet via klockan var helt okej, dock bara testat i lugn inomhusmiljö hittills.
  Snabbladdning var ju finfint, perfekt om man råkat glömma.
  Jag hör till gruppen som fördrar lång batteritid och inte har någon nytta av AOD, något som förövrigt redan har börjat rulla ut i uppdateringar.