Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 8000 Series GC810

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (132)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har fått prova denna.
  Som en person som aldrig använt en handhållen steamer innan så var det ganska lätt att förstå hur det fungerar. Produkten är lätt att hantera, har en bra handgrepp och inte för tung. Tog ett par gånger i början innan man hittar sitt eget sätt som fungerar bra för en med andra ord, hur man ska hänga plaggen, mot vilken yta men när man väl har fått till det så tar det knappt nån minut och man har en skrynkelfri plagg. Underbart att använda särskilt på morgonen när man har bråttom ut från hemmet. Blir uppvärmd ganska snabbt sen är det bara att köra.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Har fått prova denna produkt och kommit fram till både fördelar och nackdelar. Fördelar är avkalkningen, mycket användbar och efter bara en användning kom det ut små korn vid rengöringen. Vi har dock extremt mycket kalk i vattnet så för att ge längre hållbarhet så är det kanon med en sån funktion. Men det var i princip den enda fördelen… Nackdelar; låter extremt mycket! Tung att använda! Fungerar bra på vissa plagg men tar inte bort lukt och en del veck.. En helt okej produkt men fördrar nog ändå mitt strykjärn.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Jag blev så glad att jag skulle få testa denna produkt då jag länge funderat på att köpa en steamer som ett komplement, eller i bästa fall, ersättning för mitt ångstrykjärn. Nu har jag provat den här i två veckor, jag har provat att hålla den vertikalt och horisontellt, på plagg som hänger på galge och plagg som ligger plant. Jag har provat med och utan extramunstycket samt med och utan strykmattan. Tyvärr är den alldeles för svag, det kommer knappt ut någon ånga alls. På tjockare tyger eller bara vanliga bomullstyger får jag ingen effekt. Jag kan med stor ansträngning släta ut en tunn chiffongklänning. Men då går det mer än en 1 vattentank. Har ändå jobbat i klädbutik och använt flertalet olika streamers av modell större innan. Hade inte samma förväntningar som på en större streamer men att skrynkliga plagg skulle slätas ut, det hade jag ändå trott. Vet inte om jag har fått ett måndagsexemplar. Jag önskar att jag hade tyckt bättre om produkten.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Eftersom jag inte har tiden att ställa mig och stryka igenom alla mina kläder så är denna perfekt i min vardag. Den värms upp på ett ögonblick och sedan är det bara att ånga ett redan använt plagg för att fräscha upp det eller ånga ett rent men skrynkligt plagg för att det ska bli användbart. Äntligen kan ja använda mina skjortor och framförallt klänningar som tidigare blivit hängande för att jag har svårt att hitta tiden för strykning. Nu ångar jag dem och jag kan göra det i vilket rum som helst utan den bökiga strykbrädan. Jag älskar steamern!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Streamern är väldigt enkel att använda. Den kommer snabbt upp i temperatur och ger snabbt ett bra resultat. Lite tung men det snabba resultatet kompenserar det. Ingen extra utrustning krävs. Gardiner kan ångas direkt hängandes på gardinstången o kläder direkt på galgen. Enkel att ha med sig i tex husvagnen eller båten.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag har alltid använt mig av strykjärn innan jag började använda denna steamer. Jag märkte att det var fler kläder jag hade lust att använda eftersom det bara tar några sekunder att värma upp steamern och att det är väldigt lätt och snabbt att släta ut alla möjliga tyger. Jag är mycket nöjd!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Mycket bra, den skapar mycket ånga och värmer upp fort.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag tycker det är en fantastisk maskin, om man tar fram en skjorta/tröja som behöver strykas men det orkar man inte på morgonen. Då tar man bara fram den här maskinen och man är klar på 5 minuter. En enkel och lätt att använda maskin som passar för alla i familjen som har lite skrynkliga kläder som behöver lite fix eller att man vill steama den ren. Även min fru använder den och hon hatar att stryka.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Det här är en smidig, enkel och mycket användbar produkt som snabbt ångar mina kläder inför jobbdagen. Inte mer än 60 sekunder innan produkten är varm och den kan börja ånga mina kläder. Perfekt att ta fram tidigt på morgonen innan jobbet, cirka 2 minuter så har en skrynklig tröja blivit slät. Enkla instruktioner att följa och lätt att använda. En toppenprodukt som jag verkligen rekommenderar. Jag har fått produkten som en del av ett produkttest, philips har ingen inverkan på omdömet.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fick möjligheten att i samarbete med Philips, testa denna steamer. Efter att ha använt den dagligen i 2 veckor så kan jag inte annat än att vara nöjd. Gardinerna blir fina snabbt och enkelt. Perfekt för att fräscha upp sina kläder, eller stryka fin skjortan.
  Kanon nöjd, den är enkel och smidig att använda och kan enkelt packas ned vid resa.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag har fått denna steamer som en del av ett produkttest, dock är denna recensionen baserad på mina ärliga åsikter efter två veckors användning.

  Steamern sitter behagligt i handen med en tillräckligt låg vikt för att en ska få ont i armen av en längre användning.

  Om jag skulle ta och jämföra denna steamer mot tidigare steamers jag har använt så är denna steamer bättre på följande punkter: droppar inget, går att stryka med(skapa pressveck), har högre ångutsläpp(kan ånga tjockare plagg som tygjackor etc) och släpper inte ut ånga när man inte vill att den ska göra det. Detta kanske verkar självklart för en steamer men denna steamern från Phillips är den bästa steamer jag har testat hittills. Jag testade steamern på flera olika plagg och material och det funkar suveränt i alla mina tester med rätt teknik. Spänner man åt tyget och ångar sedan går det blixtsnabbt att fräscha upp skrynkliga plagg. Om jag t.ex. steamar linneskjortor och shorts går det på några tiotals sekunder bara.

  Manualen som medföljer är lättförstådd och det är inga konstigheter att använda denna steamern. Det går blixtsnabbt att ändra temperatur på steamern mellan olika plagg om man vill det. Avkalkningskammaren är också suverän och känns som att den teknologin kommer förlänga livslängden av denna steamern avsevärt. Det enda negativa jag har att säga om steamern är att det kan vara lite svårt att fylla på med vatten då vattentanken inte är avtagbar. Detta är dock inte ett så stort problem eftersom vattentanken rymmer mycket vatten som räcker ett gott tag, dessutom skulle man säkert kunna använda sig av något tillbehör för att underlätta påfyllningen av vatten.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Låt oss börja med det positiva för det kommer när jag packar upp produkten. Härligt ergonomisk utformning och sköna knappar som är lättillgängliga, en flätad och relativt lång kabel.
  Men...den är tung, även utan vatten. Och för att fylla på nämnt vatten krävs det att du har riktig bra fingerfärdighet, för det fint designade locket för påfyllning av vatten är nog närmare ett knep & knåp pussel än ett lock, onödigt.
  Att sedan ta fram manualen för att se hur du använder produkten på rätt sätt, får en ganska snabbt att känna sig uppgiven. Här är språken inte uppdelade för sig i kapitel, utan varje lite funktion har alla språk skrivna vid sig, vilket resulterar i många jobbiga bläddringar. Kanske mer en notis för tillverkaren än användaren, då du troligt bara öppnar denna endast en gång.
  Hänger upp några plagg enligt anvisning och kopplar in sladden, produkten är redan igång utan att behöva trycka på startknappen. Testar att koppla i & ur sladden ett par gånger och den startar alltid i det länge som du hade när du drar ur sladden ur väggen, inte super säkert kanske.
  Men den värms i alla fall fort upp, minst lika fort som mitt strykjärn. Och under tiden den värms upp, hinner jag ju ta fram min strykbräda!
  Nu till själva ångstrykningen, resultatet blir…ok. Vissa typer av material får ett bättre resultat än andra. Det blir inte bättre än så när jag test stryker ett par hängande plagg, inte för än du lägger ner plagget på t.ex. en bänk, på det medföljande underlagskyddet. Fast då är det ju som ett strykjärn, vilket jag redan har! Fast ett strykjärn bättre utformat & mer ergonomisk för denna liggande uppgift. En skillnad till är att avsaknaden av strykbräda, där överbliven ångan åker igenom strykbrädan, åker denna varma ånga ut åt alla håll, även mot min hand & handled.
  På tal om varmt, när jag stryker på ett hängande plagg instruerar manualen mig om att med min fria hand dra lätt i plagget för att få ett bättre resultat. Detta funkar bra, tills jag kommer nära min fria hand med maskinen. Jag har då två val, antingen släppa plagget, vilket resulterar i ett sämre resultat längst ut på plagget, eller bli bränd av varm ånga.
  Så summering. Har du bråttom, eller har du bara ett plagg att stryka. Ogillar du att ta fram och ställa tillbaka strykbräda samt även spara 3 minuter. Är du en person som när du normalt stryker, letar efter ett resultat som bara är något bättre än när skjortan kom ur tvättmaskinen så visst, denna maskin gör jobbet.
  Men finns det ens en liten uns av perfektionist i dig? I så fall, sök dig vidare.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Efter att ha använt denna steamer i c:a 2 veckor kan jag med trygghet rekommendera den varmt till alla som vill förenkla sin vardag. Om du som jag tycker det är bökigt att dra fram både strykbräda och järn för enstaka plagg, så är detta definitivt en produkt för dig. Enkel och smidig att hantera - omöjligt att trycka fel eller missförstå..! Det jag uppskattar mest med steamern är den snabba uppvärmningen och att den känns pålitlig i kvaliteten, inte tunn och plastig. Lite tung kanske, om man ska ta många plagg i rad, men det är såklart svårt att ändra på då den skall vara fylld med vatten för att fungera. Jag tycker att plaggen blir mkt fräschare efter att man ångat dem, och man slipper ”linjer” i plaggen som man lätt kan få med strykjärn (om man inte är proffs då). Är otroligt glad för min steamer och använder den ofta. Så ofta strök jag inte mina kläder men nu är det mkt enklare att snygga till dem fort!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  De är användarvänlig och snabb men tung och sladden är kort
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Produkten fungerar bra och motsvarar mina förväntningar på vad en steamer ska klara av. Funktioner kan jämställas med liknande produkter som jag har provat men den får ett extra plus för den stilrena designen.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Smidig och funktionell steamer. Den får jobbet klart på bara några minuter. Snygg design!