Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips STH3010

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (132)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fick prova denna i samarbete med Philips och är riktigt nöjd. Blir varm riktigt snabbt och är smidig att både ta med och att använda. Lagom stor vattentank för upp till typ 5 plagg, duger med råge åt mig.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Smidig och lättanvänd! +++++
  Har turen att få testa denna produkt från Philips och är supernöjd! Funkar perfekt i farten hemma som på semestern!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Produkten är super bra. Jag använde den främst för skjortor, polotröjor och tygbyxor. Det som fick mig att gilla produkten var att det gick snabbt och gav bra kvalitet, det tog 5 min att stryka en skjorta. Jag skulle rekommendera den först och främst för män som bor själva och har inte tid att hålla på att stryka en skjorta i 30 min. Jag valde just 4 stjärnor på produkten eftersom att produkten fungerade inte lika effektivt när det gäller tjockare tyg, annars produkter är utmärkt bra. Produkten fick mycket uppskattning av hela familjen.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fick chansen att testa denna produkt från Philips användartest. Otroligt smidig och lätt att ha med på resor. Snabbt att sätta igång och lätt att få kläderna någorlunda bra. Dessa kommer aldrig helt kunna jämföras med vanliga strykjärn och därför uppfylldes denna produkt helt klart mina förväntningar av vad en steamer ska klara av. Tar ett tag att få plaggen rynkfria. Klarar av damplagg bättre med material såsom siden eller tunnare material. Gick ej lika bra med bomull t-shirts eller linneskjortor som min sambo försökte med. Överlag, bra och prisvärd produkt som kommer vara ett måste i alla framtida resor :)
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Lämplig att ha med sig på en resa och blir snabbt varm men det är svårt att ha en tex skjorta upphängd och sträcka den samtidigt som man ångar
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Extremt bra steamer hjälpte mig med kläder ett strykjärn aldrig kunna hjälp mig med
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Effektivt och snabbt ångstrykjärn i smidigt utförande. Använder min veckatligen för uppfräschning av allt från skjortor till byxor.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Användningen av denna är väldigt smidig då man inte behöver någon strykbräda, samt då uppvärmningstiden endast är på 10 sekunder.

  Jag har fått ett testexemplar utav Philips som jag har testat på dessa plagg/tyger;

  Skjortor: Denna handhållna steamer fungerar betydligt mycket bättre på skjortor än vad vanliga strykjärn gör. Den kommer åt de mindre detaljerna och kragen på skjortor mycket bättre.
  Det räckte även för mig att bra dra över ytorna en gång, istället för att göra det om och om igen som jag har behövt med strykjärn.

  Klänningar: Ungefär samma resultat här som för skjortor, om det är mycket detaljer på klänningen i fråga så kommer denna att underlätta rejält.

  Lakan: För lakan så skulle jag fortfarande rekommendera strykjärn + strykbräda. Resultaten blev bra när jag testade, men då ett strykjärn täcker en så mycket större yta så sparar man en del tid när det gäller lakan.

  Handdukar: Väldigt smidig även för detta, bara att hänga upp handduken någonstans och dra steamern över den, går otroligt snabbt.

  Vattentanken i steamern höll för det här när jag testade:
  Två skjortor
  En klänning
  Ett stort lakan
  En mellanstor handduk
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Philips har jag testat denna produkt i några veckor nu. Jag är otroligt nöjd! De gör vad den ska, fräschar upp och tar bort det mesta av rynkorna på kläderna (självklart inte alla, men det är såklart svårt med endast en steamer). Den lilla behållaren med vatten gör att produkten håller sig smidig, men trots storleken räcker vattnet länge vilket uppskattas. Hade blivit 5/5 i betyg om det inte varit för den korta sladden, utöver detta - en grym produkt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har använt den ett par veckor snart. Helt underbar. Använder den mest för mina skjortor. Men efter familjen fick se hur lätt det var vill alla använda den. Den är smidig enkel och framförallt snabb.
  Kan helt inte hitta något som jag är missnöjd med. För mina behov är den perfekt.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Jag fick produkten som en del av ett produkttest och har testat den i några veckor nu. Första intrycket vid uppackning är att den är liten och smidig. Resultaten är dock lite varierande. Med tyngre/tjockare tyger så blir resultatet knappast okej men mindre krus försvinner. Resultaten är bättre med tunnare tyger.

  Positivt
  *Liten och smidig
  *Snabb till start
  *Enkel att använda

  Negativt
  *Varierande resultat leder till att man ändå måste ta fram vanligt strykjärn
  *Lite för kort sladd
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  En liten och praktiskt steamer som kommer följa med i weekendbagen på resor framöver. Ett bra komplement till strykjärn men den ersätter det inte.
  En ganska liten vattentank som räcker till 1-3 plagg.
  Tar ca 30 sek att starta upp och med lite övning är man klar med en skjorta på 2 minuter. Resultatet är mycket bra i avsaknad av strykjärnet

  I samarbete med Philips.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Denna streamer är ett bra komplement till ett vanligt strykjärn. Jag har använt den främst för att ta bort rynkor från skjortor och t-shorts, men även för att fräscha upp armhålor efter en dags användning.

  Den går snabbt att starta upp (30 sek) och sen hänger man upp plagget på en galge och ångar av alla rynkor och veck.
  Den fungerar bra på mindre skrynkliga plagg, medans exempelvis en nytvättad linneklänning var en för svår match. Det blev betydligt mindre skrynklor men den hade behövt ett strykjärn.

  Detta är en prisvärd produkt för dig som snabbt vill kunna ta bort mindre skrynklor eller få bort dålig doft.
  Den följer med i resväskan nu för att snabbt fräscha till plaggen när man packar upp.

  Jag har fått möjlighet att testa denna produkt i samarbete med Philips
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Philips fick jag möjligheten att utvärdera denna produkten.

  Den är ett bra komplement till det vanliga strykjärnet. Snabb att starta upp (ca 30 sek) och får snabbt bort skrynklor utan behov att ha en strykbräda tillgänglig. Perfekt även att ha med sig på resor då den är snabb, liten och smidig.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Denna steamer... ALLTSÅ WOW! Den var super snabb att använda. Du bara fyller på vattnen i den lilla behållaren kopplar i kontakten och den sätter igång nästan direkt! Alla veck i min kjol förvann på ett svep! Perfekt när man har semester och bara packa ner i den lilla påsen man får med och ta med överallt! Slippa släpa runt på ett strykjärn och strykbräda eller liknande! Enda lilla grej jag fastnade på var att man kunde använda några sekunder och sedan vänta lite innan man kunde fortsätta på grund av att den skulle värmas upp, men precis så är det ju med vanliga strykjärn också. Men det gick ändå på bara några sekunder vilket var toppen! Och för att inte tala om FÄRGEN, älskar den! Så snygg! Kommer definitivt användas flitigt!