Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Phone 5 ZS673KS (12GB RAM) 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Mobiltelefoner (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Jag är en rätt genomsnittlig mobilanvändare och ingen gamer som huvudmålgruppen för mobilen är. Dock är kameran ingen prioritet för mig. Så ha det i åtanke när du läser nedan.
  + Ingen notch
  + Fantastiskt ljud med framåtriktade stereohögtalare
  + Smidigt med trycksensor på sidorna för att programmera genvägar. Själv kör jag ljud/vibb/ljudlöst och ficklampa.
  + Många användbara inställningar.
  + Stabil mjukvara, inte märkt några buggar än så länge trots att mobilen är väldigt ny ut på marknaden.

  - Vikten är perfekt balanserad om man håller den i liggande läge. Oftare håller jag den däremot stående och eftersom mobiler oftast har vikten i mobilens nedkant så känns den här lite övertung.
  - Skärmen är lång och smal. Vissa appar programmerade för bredare skärmar blir lite lätt hoptryckta. Ex i TikTok så är det några pixlar på varje sida som är dolda.
  - Fingeravtryckssensorn är riktigt långsam. Det kan ibland ta över en sekund för den att läsa av och den kanske inte ens känner igen fingret första gången. Funderar på ifall jag ska börja låsa upp den med pattern istället, men känns som en tillbakagång då jag inte gjort det på typ fyra år så det tar emot lite.

  Telefonen är väldigt "gamig". På gränsen till larvig i vissa fall, men personligen tycker jag det kan vara underhållande. Den hade inte behövt låta som ett rymdskepp när man börjar ladda. Man kan himla lite med ögonen men ändå garva lite åt det. Själv kör jag rätt så all in på det bara för att det är annorlunda och lite kul. Men man kan välja att tona ner det också i inställningarna.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Awesome battery life, loads of extras included in the box among others a FAST(!) charger, cover case, etc. If you want a phone that just works with the best specs possible even if you're not a gamer this is the phone for you.