Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cubot King Kong Mini 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cubot Mobiltelefoner (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Det är inte ett stort urval bland billiga 4" telefoner. Valet för föll för mig på denna av mig helt okända telefonen och tillverkaren. Har använt den i drygt en vecka nu. Programvaran som kom med telefonen var lite ostabil, telefonen hängde sig då och då, även problem att automatiskt starta wifi-hotspot i bilen(behövs 3parts-app för det som fungerade sådär, andriod 4.4 fungerar detta ua genom profiler).

  Jag har nu fått in en ren variant av AOSP 11 och det har löst problemen med hägningar och hotspotappen fungerar som den ska, telefonen är även snabbare/mer responsiv med android 11, lineageos 18.1 var underbart men det finns inget lätt sätt att få in gapps så det får vänta tills det finns TWRP tillgängligt för KKM2.

  Man får vad man betalar för brukar man säga, och det är sant även här. Det är en kinatelefon och även om operativsystemet är förhållandevis rent jämfört tex Xiaomi så är det fortfarande en del onöskat där, framförallt ang stabiliteten.

  Är du beredd att fippla lite och byta operativsystem så är det en jättefin, liten telefon som är skön att hålla i och rätt storlek att användas med en hand. Den klarar allt jag utsatt/krävt av den för fint inklusive pokemon go. Inte testat hur väl den håller smällar/vatten etc och inte tänkt göra det heller, skärmen är omgiven av gummi så nog borde den tåla stötar bättre än "vanliga" telefoner. Kameran är OK, men har lite svårt i mörker(ta med en riktig kamera om du vill ha bra bilder...).

  Drar av en stjärna framförallt för stabiliteten i originaloperativsystemet. Det kan tänkas att Cubot åtgärdar detta i framtida uppdateringar eller tom uppdaterar den till android 11 senare. Testat på firmware-version CUBOT_KINGKONG MINI2_A061C_V07_20201113