Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Redmi Note 10 Pro (6GB RAM) 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Redmi Mobiltelefoner (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Galet bra mobil för pengarna! Stor AMOLED-skärm 120hz med fantastiska färger, BRA stereohögtalare, stor men inte för stor att hålla i, 193 gr tung men inte för tung. Tar suveräna bilder. MicroSD-kortläsare och 3,5mm hörlursuttag är kanon, det blir mer och mer sällsynt men jag gillar det - GRYMT mycket mobil för pengarna!
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Stort MINUS: stänger inte av skärmen när man sätter den till örat för att prata i telefonen. https://www.mysmartprice.com/gear/redmi-note-10-pro-proximity-sensor-issue-officially-acknowledged-upcoming-miui-update-fix-bug/
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Lite besviken.
  Jämför med senaste telefonen, Redmi note 8 Pro, samt innan den, Huawei P20 Pro.

  För mig är kamera, skärm och batteri viktigast.

  + Riktigt bra skärm! Stor (6,67"), Amoled med riktig svärta, ljusstark (inga större problem i stark sol).

  + Kameran i normaläge. Ger fina bilder, bra färger oftast, samt bra dynamisk omfång.

  + Kameran i makro läge! Riktigt bra makro! Fokuserar nära och 5 mpixel!
  En jättekul grej men inte jätteanvändbar..

  + Automatisk ljusstyrka fungerar oväntat bra!

  +- 120hz skärm. Har detta påslaget för att.. men tveksam till att det gör så stor skillnad då mobilen är lite seg i övrigt. Jag är åtminstone inte imponerad.

  - Mobilen är lite seg. Hackar till ibland, lite långa laddtider på vissa hemsidor. Tar liite för lång tid att starta vissa appar. Upplever att min förra Redmi note 8 pro flöt bättre med sin Mediatek Helio 90 processor än nuvarande Qualcomm.

  - Batteritiden upplever jag som sämre, tycker den äter batteri trots att jag inte använder den så mycket. Efter en dag av sparsamt användande, ingen film eller YouTube, så ligger jag på 50%.

  - Kameran i 108 mp läge! Min gamla note 8 pro gav riktigt bra bilder i 64 mp läget. Skarpa och detaljrika. Denna ger oskarpa bilder med usel detaljrikedom! Utvecklingen borde gått framåt på 2 år.
  Att jag vill använda alla pixlar beror på avsaknaden av zoomlins.

  - Avsaknaden av zoomlins. Har standardkameran ett läge på 16 mm (eller vad det nu är) så är du redan från början rätt långt från det du fotar (fast med ok vidvinkel).
  Med Redmi note 8 pro kunde jag kompensera detta med att fota i 64 mp och sedan klippa ut. Men då Redmi note 10 pro har usel bildhantering i 108 mp läget så funkar inte det tyvärr.

  Lite besviken, och mobilen är inte värd de 3690 kr jag betalade på mistore.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Mycket nöjd, bättre och mer prisvärd än Mi 11 som jag använde innan den slutade att fungera, denna har fingeravtrycksläsare på sidan istället för i skärmen, vilket fungerar mycket bättre. Halva priset jämfört med Mi 11 och ändå upplever jag denna som bättre. Fantastisk kamera, najs skärm och bra batteritid. Svårt att hitta en bättre mobil i samma prisklass.