Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HyperX Cloud II Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HyperX Hörlurar (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Har man problem med white noise/brus i trådlösa lurar ska man försöka flytta på sändaren, helst längre ifrån datorn via en USB-förlängningssladd.

  Jag har inga problem alls med detta, och måste hålla med om att ljudet är förvånansvärt bra. Bytte ifrån ett par Beyerdynamic Custom Studio (tänk DT770) då jag blev galen på sladden, och dessa HyperX står sig väldigt bra mot mina förra. Väldigt välbalanserat ljud, med bara en touch höjd bas (som fortfarande är tight och kontrollerad).

  Byggkvaliteten och komforten är också väldigt bra. Har haft på mig dessa i många timmar i sträck pga distansundervisning, utan några som helst problem. Möjligtvis att fusklädret blir något svettigt efter ett tag, men annars har jag inget att klaga på. Stort plus för batteritiden också, de 30 timmar man marksnadsför är ingen överdrift.

  Den svagaste punkten är väl mikrofonen. Det är inte på något sätt en dålig mikrofon, men jämför man med trådade lurar är den märkbart sämre. Detta är dock mer en begränsning hos tekniken mam använder för det trådlösa ljudet än headsetet i sig. Den duger gott och väl för Discord, Zoom och dylikt, men är inget du lär vela spela in podcasts med.

  Helhetsbetyget kan ändå inte bli annat än toppoäng. Med ett balanserat och detaljrikt ljud som inte är långt ifrån trådade studiolurar i liknande prisklass, ett förtroendeingivande bygge, och batteri samt komfort som gör att du kan ha på dig det i ett dygn utan att tänka på det är det ett väldigt prisvärt headset i mitt tycke.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Jag bytte ut mitt trådade HyperX Cloud mot det här headsetet, främst för att kabeln hade blivit glapp men också för att jag föredrar trådlösa prylar. Och jag är så nöjd! Ljudet är faktiskt ännu bättre och storleken är lite större så som passar mig väldigt bra och är otroligt bekväma. Klart värda priset!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Mycket bra ljud och komfort! Kan använda headsetet i flera timmar utan att det gör ont mot huvud eller öron. Ganska mycket white noise när inget ljud eller musik spelas. Snudd på 3,5 i betyg pga det men det positiva överväger. Man kan dock tycka att för det priset bör det vara knäpptyst.