Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Qlima PES 7125

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Qlima Portabel AC (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Fantastisk produkt som verkligen passar mitt användningsområde: kyla ner kontoret under eftermiddagarna när det är olidligt varmt ut, utan att slippa ha fönster öppna för att leda ut värmen.

  Tyvärr faller produkten i trovärdighet på ett tillverkningsfel då den går sönder efter ett par dagar/veckors användande. Jag fick en likadan i retur eftersom jag verkligen vill ha en fungerande Qlima AC men vi får helt enkelt vänta till nästa år och hoppas att de har kommit ut med en Qlima AC 7125 2.0 som inte går sönder i kopparrören som cirkulerar kylvätskan. ACn gick sönder på exakt samma ställe båda gångerna och jag blir lite osäker på att den klarar av dessa temperatursvängningar under flera år, dvs kommer nästa version att ha samma brist i sin konstruktion.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag köpte den för att den var slanglös, tyst och skulle kyla bra. Alla tre uppfylldes och allt var bra i svenska sommarhettan. MEN, sen sprang den läck och massor av vatten rann ut i sovrummet. Jag fick slänga ut den på backsidan medans den fortfarande läckte. Superbra produkt - urusel kvalitet. Det blev retur och köp av en annars sämre och störande AC, men som inte ger vattenskador.