Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roborock S7

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roborock Robotdammsugare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Jag har haft min Roborock S7 i snart 2 månader och den har verkligen levt upp till mina förväntningar. Det har blivit avsevärt mindre damm i lägenheten då den dammsuger väldigt bra, jag kör på max sugnivå och tycker inte att ljudnivån stör nämvärt när man är i rummet.

  Det är kanon att det går att moppa och dammsuga samtidigt på olika nivåer samt köra djupmoppning men då dammsuger den inte. Djupmoppningen kör jag någon gång i månaden.

  Vid mattor så är det rena drömmen att den automatiskt lyfter moppen och dammsuger enbart på mattor och när den är tillbaka på golvet så fortsätter den att moppa och dammsuga.
  Då jag kör på max sugeffekt så fortsätter den på samma sugnivå på mattan men om man har tyst/balancerar/turbo så ökar den sugkraften automatiskt till max på mattor.

  Tips: köp extra moppdukar då den samlar upp smuts man inte trodde fanns och de fungerar bra att tvätta i tvättmaskinen.

  Jag ser fram emot autotömningstationen som förväntas släppas denna månad och som det verkar så är den europeiska versionen en hybrid som kan köras med och utan påse.

  Ett stort plus är även att det är lätt att ta bort hår från huvudborsten som är helt gjord i gummi.

  Roborock appen är väldigt enkel att använda och det finns även ett "underhåll" alternativ där den visar hur långt det är kvar innan man bör rengöra de olika delarna/sensorerna. Efter att ha rengjort delarna så kan man återställa de olika delarna så räknar de ner på nytt efter varje timme som de används.

  Trappsensorn har jag testat och den fungerar bra.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Detta är min andra robot, jag hade en tidig modell av roomba som var ren skrot i jämförelse. Visst det skiljer ca 10 år i utvecklingen.
  Vi har hund som i dags ögonblick fäller nått oerhört och det fixar s7:an galant! Jag längtar dock efter den självtömmande dockningsstation.
  Moppen tycker jag fungerar, dock inte riktigt så bra som jag önskat. Men när den kommer till mattor så gör den vad den lovar och lyfter moppen och bara dammsuger 👍🏼.
  Jag tycker att den klara hinder så som möbler och annat som ligger på golvet.
  Jag önskar att det fanns en robotgräsklippare i samma kaliber!
  Jag använder mi Home och är jätte nöjd!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Om du läser det här omdömet vill jag bara säga grattis! Du har hittat rätt robotdammsugare! Den funkar jättebra och vi är supernöjda! Jag va skeptisk till robotdammsugare innan så jag blev förvånad över hur bra den faktiskt är. Den damsugare noggrant och metodiskt alla rum. När vi vill dammsuga övervåningen ställer vi den bara där uppe vid trappan och kör igång den. När den är klar parkerar den sig vid trappan igen. Man kan spara upp till 4 ”kartor” i appen så man kan lätt göra egna kartor för varje våning. Appen som man styr roboten med är också väldigt enkel och smidig, samtidigt kan man lätt grotta ner sig och specialanpassa städningen rum för rum. Exempelvis, i köket kanske man vill moppa lite extra noga och ofta men i vardagsrummet räcker det med att moppa 1-2 gånger i veckan. Som småbarnsförälder har det här varit det bästa köpet vi har gjort på mycket länge! Vi ångrar bara att vi inte gjorde steget till robotdammsugare tidigare! Unna dig en robotdammsugare, det är du värd!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Cleaning work really well.
  Got tangled in a medium high pile carpet but it is smart enough to stop and notify. I was shocked of the amount of dirt it picked.
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Otroligt nöjd. Överträffar alla mina förväntningar.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Herregud vad imponerade vi är! Efter att läst recensioner på s6 så slog vi till på denna nysläppta S7. Överträffade våra förväntningar. Hur kan vi ha klarat oss utan denna i alla år? Så smutsigt man har haft det. Nu är den redan en självklar del av vardagen i samma klass som diskmaskin och tvättmaskin. Att man lagt ner så mkt tid på dammsugning och moppning.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Väldigt nöjd! Presterar över förväntan, inte haft någon tidigare robotdammsugare så har svårt att jämföra med andra modeller.

  Appen är helt okej, man kan ställa in "no-mop zones" osv.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Första roboten vi köper och herregud vilket köp. Dammsög traditionellt samt moppade alla golv på nedervåningen igår men när roboten kört ett par timmar så var behållaren proppfull, helt otroligt vad den kommer åt överallt.

  Moppen funkar långt över alla förväntningar och då hade jag ändå väldigt höga förhoppningar, vid mattor så åker moppen upp och roboten ökar sugförmågan till max, kör hela mattan ren, lämnar mattan, fäller ner moppen igen och återgår, helt fantastiskt. Att moppen dessutom rör sig i sidled verkar göra att den faktiskt gnuggar rent dessutom.

  Appen är enkel och väldigt smart gjord, finns hur mycket möjligheter som helst.

  Kommer redigera när jag haft denna ett tag men för er som funderar: KÖP!