Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link KC115

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Övervakningskameror (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Jag har haft och testat mängder olika märken och varianter/lösningar... Kasa (TP-Link) är absolut bäst i klassen.

  Oerhört smidig integration, fungerar absolut problemfritt med alla olika assistant tjänster, hårdvara och mjukvara är i harmoni och riktigt bra synk.

  Inget hänger sig, inga krav på omstart och ominstallationer. Galet många riktigt användarvänliga funktioner, alltså verkligen inget saknas.

  Appen är lika bra utformad och genomtänkt som produkten.

  Kvalité rakt igenom, jag byter helt ut alla mina olika produkter från varumärken som Yleeight, Google produkter, Philips Hue, Tapo, etc med med TP-Link / Kasa produkter.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den i särklass bästa budgetkameran jag haft. Har avverkat många nätverkskameror genom åren. Många D-link där nästan alla är skräp. Bästa är Axis men det är en annan prisklass. Denna KC115 snurrar, spelar in på SD-kort med 24/7 bevakning. Få falskalarm som annars är standard på andra kameror. Men bästa av allt, den behöver aldrig startas om vilket är standard på d-link.
  Köpte två för 349kr på Kjell&co. Kunde inte vara mer nöjd.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Smidig och bra bild. Ej testat inspelning ännu.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Den fungerar ju bra om man skall kolla live, men jag vill kunna ta bilder o filmer som jag laddar ner på tel. På denna måste man ha ett deras molntjänst. På TP-link C200kan man bode fota filma utan tilläggstjänster..
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Mycket trevlig produkt! Köpte min till riktigt bra pris i december, 299, troligtvis felprissatt. Ingår molnlagring av inspelade filmsnuttar för tillfället i TP-Link Kasa molntjänst. Får pushmeddelanden till mobilen om kameran upptäcker rörelse eller ljud och då spelar kameran in en snutt som man kan titta på i efterhand. Enkelt att installera! Mycket bra bildkvalitet för priset också! Får att få full pott så skulle Kasa gå att integrera med Home Kit, för att kunna reagera på automatiseringar eller kunna enkelt stänga av ljud/rörseldeavkönningen när man är hemma. Men hoppas på utveckling av app och integrationer framöver!