Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Harmony 650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Fjärrkontroller (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Inne på min andra, förra tog slut. Bara att åka köpa en exakt likadan, skulle inte ens överväga någon appstyrd historia. Barnen fixar den. Bra med hjälpknappen om inte uppstart av tv, förstärkare, boxer går igång enligt plan.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Sådär.

  Fungerar egentligen bra endast med funktionen där man har olika aktiviteter.
  Men även då strular den ibland.
  Skulle nog satsa på en lite dyrare variant om man vill ha en multikontroll.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar kanon.
  Startar om sig själv någon gång ibland.
  Han en son på 1 år som älskar att suga på den. Finns många guider som visar hur man felsöker och rättar till problem.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bytte från Harmony 555 som började tappa i mekanisk tillförlitlighet efter många års frekvent användning. De lite dyrare modellerna har inte tillräckligt med "direktknappar", vilket gjorde att jag fastnade för 650.
  Ny programvara (fungerar utmärkt i Windows 10 64-bit) fick mig att tveka lite i början men efter en mycket enkel import av tidigare inloggningsdata följd av några mindre justeringar så var den nya fjärren klar att använda.
  Färgskärmen är liten, men mer lättläst än den monokroma i 555:an. Inställningsmöjligheterna är också något bättre. Jag uppskattar att fjärren inte aktiveras och börjar lysa när man närmar sig, utan sätts igång när man tar i den.
  Knapplayouten tar lite tid att vänja sig vid och OK-knappen är i minsta laget för fullvuxna händer.
  Harmony 650 är inte perfekt, men helt OK i förhållande till pris. Jag skulle dock önska att Logitech kunde ta fram en högkvalitetsfjärr med fler direktknappar. Jag hatar att bläddra i menyer.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Själva handkontrollen är riktigt bra, men programmet för att confa den funkar inte i Windows 8.1 x64. Kolla här: http://youtu.be/GY8BzuNUF74

  Startar om sig själv lite då och då, vilket gör att man måste klicka förbi en massa onödig information varje gång för att börja använda den.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ok när man väl lärt sig programmera funktionerna till den
  Kort räckvidd
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  När den fungerar är den kanon. Men den tappar ofta programmeringen och det är fruktansvärt störande. Jag har lämnat tillbaka en som inte gick att återställa och nu är det dags att skrota den andra. De fick ett år på sig, men nu har jag tröttnat på att det inte fungerar som det ska alltför ofta.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Underbar!

  Har haft den i några år nu och vill inte byta till någon annan. Funderar nästan på att köpa en till och ha i reserv. Toppen att det inte finns några touchknappar som man kommer åt av misstag. Skönt med bakgrundsbelysta knappar. Dessutom väldigt bra att det är vanliga AA-batterier. Inget specialbatteri som måste laddas i docka, varför skulle man vilja ha det? Två stycken AA-batterier räcker i nästan ett år.

  Någon skrev att programvaran inte fungerar i Windows 8.1. Känner jag inte igen, uppdaterade min fjärr senast för en vecka sedan med det operativsystemet.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Vore bra om Logitech kunde fixa buggen så det gick att uppdatera fjärren i Windows 8.1/10. De har haft något år på sig.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Uppgraderat till en 650 från min 525:a som hängt med i nästan 10 år, men ett antal viktiga knappar var så utnötta så de fungerade knappt så det var dags för ett byte. Ville helst ha en laddbar så man slapp att byta batterier. Men de var nästan dubbelt så dyra som denna 650. Det kände jag inte att det var värt (man får mycket batterier för mellanskillnaden).

  Det var smidigt att uppgradera, alla inställningar från min 525:a följde med till min nya 650. Så inom en halvtimme var jag igång igen med min nya fjärrkontroll. Sen ersätter denna 8 fjärrkontroller inte 5st som det står i egenskaperna på denna sida. Tycker dock att fjärren känns plastig och billig, det drar ner betyget en del. Tycker man kan begära lite mer finish för 650kr. Men funktionen är det absolut inget fel på.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  KLOCKREN! Du får mer än vad du kan tänka dig för de pengarna!

  Efter att ha 5 fjärrkontroller börjar man bli lite trött på att hålla reda på alla. Värst är när bluray spelaren och TVn har nästan identiska kontroller. Du kan nästan hantera båda enheterna med blueray spelarens fjärrkontroll, några funktioner blir krångliga eller går inte alls.
  Jag visste att Logitechs Harmony-serie är bra, visste bara inte vilken jag skulle ha.
  Jag behövde inte ha någon speciellt avancerad och skulle inte kosta alls för mycket.
  Efter att jag läst runt lite bland de olika recensionerna och produkterna valde jag denna ganska snabbt.
  Jag blev glatt överraskad hur simpel den var att ställa in och hantera.
  Jag som tittar mycket på film ska ha igång TVn på HDMI 2, förstärkaren på BD/DVD och starta igång bluray spelaren, detta sköter jag nu med ett enda knapptryck och allt är igång. SUVERÄNT!
  Volymen vill jag alltid och endast sköta via förstärkaren, då är det nu inställt att oavsett vilka enheter jag har igång eller vilken enhet som är aktiverad på fjärrkontrollen så är det alltid volymen till förstärkaren som används!

  Inga problem med olika enheter hittills, kan även hantera min gamla windows media center.
  Trevlig och rolig funktion är att displayen aktiveras så fort jag rör fjärrkontrollen

  Kan inte påstå något annat än du får mer än vad du betalar för, man kan inte bli missnöjd!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Näst intill perfekt, har allt man kan önska sig för priset.
  Efter två års flitigt användande fungerar den fortfarande utmärkt!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Som vanligt med logitechs multifjärrar så funkar allt galant :) Väldig enkel kom i gång guide. De små funktionsmissar som dök upp när jag konfigurerat fjärren klart löstes galant med "Help-knappen".
  Ligger skönt i handen.
  Ställbar tid för backlight (5sec, 10sec, 20sec osv) men ingen för ljusstyrkan kanske var lite tråkigt men då är jag petig.
  Rekommenderas!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Den bästa multifjärren jag använt. Fungerar utmärkt efter många års flitigt användande. Börjar bli lite orolig att den ska försvinna ur sortimentet så ska antagligen köpa en till och lägga undan.
  De få enheter jag har där hemma ( LG Plasma, Yamaha receiver, Samsung digitalbox, LG DVD, Yamaha CD-spelare) klarar denna av galant.
  Har genom åren bytt ut det mesta i teverummet men fjärrisen uppdateras lätt via Logitechs myharmony.com

  Bra produkt !
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Klockren! Bästa allt i ett kontrollen jag testat. Fungerar till allt utom PS4 tyvärr. Därav 2 stjärnor bort. Använder den till en LG60PM670, Comhem motorola box samt en Yamaha RX-V673 utan problem. Lätt att skapa macron med programvaran i datorn. Köpte den för 400kr på Electroworld. Så värt att slippa 3 separata kontroller!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Batteriet på min 3 år gamla Harmony One svällde (mkt vanligt fel!) och fjärren gick sönder när jag försökte lirka isär den. Alltså behövde jag en ny. Kollade på Touch men backade när jag såg de negativa recensionerna. Harmony 650 tyckte jag verkade lite enkel, men folk här var väldigt nöjda. Jag köpte den ändå och jag måste säga att den här uppför sig bättre än min Harmony One. Framför allt glad att slippa touch-skärmen som var ett gissel på den eftersom man ständigt kom åt den av misstag. Skärmen på 650 är verkligen inget vidare men det funkar ändå med lösningen att ha knapparna på sidorna om den.

  Köra igång setupen var inga problem på Logitechs sajt. Enkelt och logiskt och bättre än den gamla versionen. Lite trist att de avancerade inställningarna är en smula oflexibla, men det finns vägar runt det. Jag hade lite fördröjningssproblem som berodde på lång uppstartstid på TV:n, men det var lätt löst.

  Fjärren ligger bra i handen och svarar bra. De gummerade knapparna är ganska ok men vissa är lite sladdriga och "hugger" lite tag i underkanten på plastskalet vilket är irriterande.

  Kort sagt: för så här lite pengar (599 kr i mitt fall) så får man en riktigt bra fjärr. Så här långt är jag iaf mycket nöjd.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Var lite skeptisk... men jag hade fel.
  Fantastisk enkel konfigurering av de enheter som ska styras. Lite strul med att digitalboxen inte startade, men det "självläkte" med några frågor i fjärren, mycket smidigt!
  Bara hunnit testa funktionerna kort, hoppas det håller hela vägen...

  Nu borde till och med svärmor få igång TV:n när de är på besök :)
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Den här fjärrkontrollen har fungerat perfekt för oss.

  Vår fjärr till receivern (Onkyo 702E) slutade fungera så jag började titta efter en ny.
  Funderade först på Harmony Smart Control som såg klart intressant ut men efter att läst upp mig på nätet så skrotade jag den idén och valde 650:n istället.

  Har haft kontrollen i tre veckor nu och den fungerar klockrent för oss i familjen.

  En del har klagat på att programmeringen varit krånlig. Så har inte jag upplevt det. Enkelt gränssnitt i PC som tar fram de funktioner som jag har behövt. Nu har jag inte några komplicerade funktioner utan har enbart olika val så att familjen kan "Titta på TV", "Film från DVD", "Film från iPad" och "Lyssna på musik".

  Vi har en platt-TV, BlueRay-spelare, iPad och en Receiver.

  Det enda jag saknar är att skärmen skulle vara med touch. Det hade förenklat en del för mina barn men ärligt talat så fattar de galoppen snabbare än vad jag gör så det är inte större problem.

  Jag rekommenderar den här produkten.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Funkar mycket bra! Toppklass!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag är riktigt imponerad,fungerar kanonbra för mig och det är föredömligt enkelt att programmera fjärren tillsammans med pc.Personligen gillar jag att det är vanliga batterier i den och att det är rörelsesensor som gör att belysningen tänds när man lyfter upp den.Jag ville även ha riktiga knappar som man kan känna sig fram på i mörkret och ingen touch som man måste titta på för att hitta rätt.Displayen är i minsta laget men den gör jobbet och för 399kr inkl frakt som jag gav så ska jag absolut inte klaga! Rekommenderas.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fantastisk! Vill man anpassa lite mer än standard blir det ibland lite krångligt därav ryker en stjärna.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Smidigt att programmera och fungerar till min samsung tv och gamla Denon förstärkaren.
  Perfekt med barn att bara behöva gömma en fjärrkontroll. Bättre design och känsla än i orginal fjärrkontrollerna.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  En underbar produkt, vips så var 4 kontroller nere till en, och slå på tv och box samtidigt, är kanon!

  Får 10/10 för att den är lätt att programera, tog 20 minuter så var tv boxen , tv,försärkare samt blueray i synk, och den ser bättre ut än någon av de gamla kontrollerna, samt att den är riktigt prisvärd!

  Har du upp till 5 apparater att styra, är det bara att köpa!

  Ska tilläggas att min förstärkare är riktigt gammal, men den fanns med på den smidiga programmerings sidan, dessutom går det att lära 650 kommandon, förutsatt att man har den gamla kontrollen, full pott!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Sjukt smidigt installations program! På svenska och så enkla och tydliga steg. Se bara till att ha modellnr på alla enheter så blir det inga problem.

  Å nu äntligen kan man med endast ett knapptryck starta 3 apparater, så då kanske man slipper frugans tjat om att det är så bökigt att se på tv :)

  Har en förstärkare, dreambox, tv och dator som enheter! Stötte inte på några fel.
  Det enda jag kan tycka är synd är att det inte finns någon knapp med namnet "dator, pc" på fjärren. La in den uppsättningen på "watch a movie" knappen istället.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fruktansvärt smidig att programmera. Logitech har en riktigt bra support också för den delen. Alla funktioner finns i fjärren för respektive enhet! Fullpott!
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Är en glad amatör, ingen erfarenhet av multifjärrar, inget teknikfreak.
  Har haft min fjärr i 2 veckor nu, den gick snabbt att programera, 5 apparater tog drygt en timme via http://myharmony.com/. Men jag hade då alla beteckningar på apparaterna framme, har man inte dom så tar det mer tid.
  Då den funkar som den ska är den bra, men kan tappa minnet då det gäller TV:n, startar då på analog kanal, inte på dom HDMI anslutningar som jag lagt in.

  Tycker den funkar mycket bra ihop med Telias fiberbox och även Apple TV, använder den hellre än original kontrollerna.

  Lite plastig är den, knapparna lite svampiga och för mina stora händer väl plottriga. Finns säkert dom med bättre kvalitetskänsla men inte för den pengen.

  En mycket kompetent fjärr, trots några minus, underbart slippa 5 fjärrar på bordet, ångrar inte köpet.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Är mycket nöjd med hur harmony 650 funkar! Blev övertalad att köpa den av en kompis, hade en massa negativa erfarenheter från multifjärrar som mor o far haft genom åren. Blev imponerad av den snabba konfigurationen, lätt att hitta de olika enheterna på www.myharmony.com sen är det bara att välja vad som ska vara på när och i vilken ordning :D

  Ligger bra i min hand, skönt att den vaknar upp (skärmen och knapparna) när man rör den. Kommer aldrig gå tillbaka till tiden innan multifjärr!

  Svåraste var nog att få frugan att rikta fjärren mot tv:n mer än 2 sek när man skulle se på film från WDTV:n...
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Fick precis skicka tillbaka min fjärr efter att ha använt den i fyra månader.
  Pil upp- knappen blev segare och segare och till slut svarade den endast om man tryckte så det knakade i plasten.

  Kan vara en tillfällighet eller ett måndagsexemplar men ingen bra start på relationen mellan logitech harmony och mej.

  Sitter nu med alla originalfjärrar igen och känner att jag måste ha en ny multifjärr för om man bortser från knapp-problemet så var den perfekt.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft den här i nått halvår nu. Finns inte mycket att klaga på. Så jädra skönt att slippa touchskräp och ha riktiga knappar att trycka på istället. Denna 650 känns riktigt solid tycker jag, varken plastig eller svampig.
  Den nackdel som finns är väl att det tar en stunds testande och funderande att ställa in allt precis som man vill ha det. Men det är ju så med alla multifjärrar. Den tiden är dock väl värd att lägga. Fruktansvärt skönt när allt bara funkar sen.
  Se till att ladda hem den riktiga programvaran till PC/Mac, där kan man göra betydligt fler och mer avancerade inställningar än via websidan(myharmony) som Logitech hänvisar till.

  Har man inte fler än 5 enheter att styra finns det ingen mening med att köpa någon dyrare Harmony än denna.

  Tips: Vill man dölja sina prylar, tex bakom en bänk, så funkar vanliga ir benders med den(kan rekommendera tex HQ EGGS4, finns billigt på amazon.de). Däremot strular ir>rf konverterare(sådana där man byter ut ett av batterierna i fjärren till ett med rf-sändare) då de verkar störas ut, förmodligen av harmonyns belysning eller lcd, så undvik dem.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det här är min andra Harmony-fjärr, valde den för lagom förhållande pris/funktioner. Har fått den att funka med alla mina maskiner riktigt bra. Skulle fått 10 i betyg om den klarade fler enheter och var lite mindre plastig.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bra multifjärr som kan styra allt=)
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Skön känsla i knappar och utförande, inte alls "knirkig" i plasten som min gamla Harmony 525. Har du du tur finns den ibland till kampanjpriser runt 400:-, och det är den klart värd.

  Litet minus för bruksanvisningen som enbart hänvisar till konfigurering av fjärren vi webläsarplugin på Logitechs sajt. Det var väldigt långsamt, och dessutom kunde man inte genom sajten döpa sina apparater själv, utan de fick default modellbeteckningen. Hmmm... var det Samsung 40D8004XXE som var TV och Panasonic SA-HE9 som var radion, eller hur var det nu...

  Det löstes dock enkelt efter en del googlande; ladda ned Harmony-programvaran till din PC från Logitechsupportwebben och gör allt därifrån istället. Men som sagt, inte ett ord om det i bruksanvisningen...
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  hel nöjd
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Superb produkt, med makrofunktion
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har bara haft den i en dag men jag älskar den redan. Om något inte går att göra med en Harmony-fjärr strider det antagligen mot fysikens lagar, så kompetent är fjärren. Dock är Logitechs instruktioner om 45 min till att programmera fjärren bullshit. Kanske går så snabbt om du bara har en enda pryl eller om dina prylar är helt logiskt byggda och har solklara kommandon; annars får man räkna med några timmar. Minst.

  ++++ Går att ställa in oavsett vilka prylar du har. Har du en tv med en meny för ingångskällor istället för direkta knappar? Inga problem, Harmony-fjärren hoppar till rätt ingång ändå. Den minns vilka prylar som är på, vilka som är av, vilken ingång tv:n stod på sist, osv.
  + Automatisk bakgrundsbelysning
  + Skön att hålla
  + Billig (för att vara så kompetent)

  - Går endast att lägga in fem kommandon per sekvens (dock går det att lägga in i princip obegränsat antal på aktiviteter som Watch TV)
  - Bakgrundsbelysningen är rätt svag
  - Kan vara ett helvete att programmera; krävs en del samtal till supporten även om du är en expert-användare då Logitech gjort så att vissa saker bara går att ändra genom supporten
  - Strukturen i programmet är rätt ologisk
  - Svampiga knappar (dock bara de knapparna som sitter ihop som t.ex. styrkorset)
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Haft denna ett par månader och är mycket positiv.
  Den är lätt att programmera med datorn om man skall använda någorlunda vanliga lösningar.

  Den kan vara lite förvirrad när det kommer till att stänga av allt och vissa enheter bara har "Power Toggle" inte On/Off. Då sätter de igång istället för att stänga av..

  Men när man vant sig vid alla funktioner och programmerat det man skall så är den guld värd!
  Dessutom är den snyggare än många andra dosor så det gör inget att ha den framme på bordet ;-)
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fick denna till rabatterat pris från Logitech då min 785 dog i förtid. Grym som alla Harmony-fjärrar. Den verkar ännu lite smidigare då jag fick fram direktkommandon för resp ingång på tvn med en gång vilket jag hade stora problem med på min 785. 785 ville stega igenom varje ingång istället vilket inte funkar så bra. Tappar en stjärna då knapparna känns lite väl svampiga. Hade gärna haft lite mer distinkt känsla i dom. Men dom lyser fint i mörkret! :)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Funkar hur bra som helst. Det tog ett tag att fatta hur den fungerar och hur man ställer in men så är det väl med allt.

  Trodde först att det fattades funktioner för mina apparater men det vara bara det att alla inte var aktiva i grunddatabasen, det var bara att lägga till via inlärningsfunktionen.

  Mycket stark signal, behöver inte bry mig om vart jag riktar den.

  Ett fynd för 649.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket bättre än de tidigare 525 och 555 när det kommer till kvalité. Knakar inte det minsta. Nackdelen är väll isåfall att den endast tar 5 enheter vilket dock är tillräckligt för mig.