Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy A32 5G SM-A326B 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (279)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Kommer från en Huawei P10 Lite så det är en rätt så stor skillnad. Den här är mycket rappare, större, tar bättre bilder, bättre ljud vid musiklyssning, bra batteritid (lätt två dygn med mitt användande) och säkert lite mer som jag glömt för stunden. Det är väl inte en rättvis jämförelse kanske men det är så jag upplever det i alla fall :)
  Det vi hade problem med (jag och min sambo skaffade varsin samtidigt) var hur man tar screenshots, vi fick googla på det för det stod ingenstans i manualen, dåligt.
  Har haft mobilen lite över en vecka nu och man börjar bli bekant med den. Det tar ju ett tag att komma underfund med alla egenskaper, menyer osv.
  Samtalskvaliteten är lite låg kan jag tycka men det beror nog på hur jag håller telefonen mot örat. Den är riktningskänslig verkar det som.
  Jag bytte mobil främst för att den förra började sega till sig, ominstallation hjälpte inte så värst. Jag får känslan att de flesta moderna mobiler idag är rätt ok rakt över. Det kvittar nog vilken man tar så länge men undviker budgettelefonerna.
  Men den här är helt ok och jag är nöjd :)