Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Amazfit GTR 2e

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Amazfit Smarta klockor (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Är en aning besviken. Jag är äldre, och tar promenader med gåstavar. Den underrapporterar antalet steg med 20-30 % Jämfört med min Iphone, både vid inställning walking och inställning hiking. Att den underrapporterar styrks av att steglängden blir orimligt lång, 100 cm mot förväntade max 80 cm. Den inbyggda GPSen är klen och funkar knappast gatumiljö eller med 2våningshus eller högre intill. Den gissar vägen mellan de punkter den får kontakt med och drar vägen snett tvärs över kvarter mellan punkterna. Måste starta om mobilen för att appen (Zepp) ska koppla till mobilen, om de varit isär en stund. Annars snygg med många funktioner, bra batteritid och påtaglig vill-ha faktor. Min gamla Mi band 3 var väsentligt säkrare på stegräkningen och gav f ö avsevärt mera djupsömn i sömnregistreringen. Den här ger sällan över 10%. Att veta vad som är sanning kräver nog EEG; det kan vara den här som visar rätt.
  Kanske den visar stegen bättre hos personer med andra rörelsemönster eller vid jogging. GPSproblemen är påtalade i andra tester, men det är märkligt att inte stegräkningen uppmärksammats om den är så här genomgående.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Efter att ha provat de flesta Apple Watch och Coros Vertix så kan jag nu säga att denna klocka har gjort mig riktigt nöjd. From idag så finns det även svenska. Tveka inte utan köp en du också och börja motionera:)
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Helt ok batteri, jag kör always on display på mellan 7 -23 samt sömnanalys och jag behöver ladda kanske 1 gång i veckan. GPS funkar fint och bra med olika träningsprogram. Det som däremot är dåligt med klockan är notifieringar. Jag har fått SMS att funka. Men Messenger strular konstant för mig. Samma när det gäller att få notifiering för kalendern i telefonen. Det funkar riktigt dåligt. Så är dessa funktioner viktig för dig, köp en annan klocka. Skärmen kunde ha varit lite ljusstarkare också samt att antalet urtavlor är lite begränsat. Men för priset är den oerhört prisvärd då den också kan mäta syresättning.