Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

MSI GeForce RTX 3060 Ti Gaming X Trio HDMI 3xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla MSI Grafikkort (138)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Supernöjd med detta kort. Lätt att överklocka med MSI egen mjukvara. Tyst och svalt, ligger på 70 grader med väldigt tysta fläktar då jag maxar i spel.
  Har gått upp nästan 1.500 kr sedan jag köpte mitt, trist att det ska behöva bli så.
  Perfekt kort för 1440p och High/Ultra-inställningar i de flesta spel.

  Funkar fint för VR. Endast testat Oculus Quest 2 via link. Half-Life Alyx är magiskt bra!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag var ute efter ett RTX 3080 från början, men iom att det var omöjligt att få tag på så tänkte jag att jag köper ett 3060Ti istället och uppgraderar nästa generation igen om inte kraften räcker till.

  Detta kort är helt underbart! Med tanke på priset, 5 390 kr, så är jag otroligt nöjd! Gaming X Trio är enligt mig den bästa modellen av alla sett till pris kontra vad man får. Det är verkligen ett high-end kort från MSI som kostar betydligt mindre än konkurrenternas bästa modeller. Kortet är helt ljudlöst i full belastning (jag har datorn bredvid TVn). Det kyler riktigt riktigt bra och överklockar även väldigt bra, en bra bit över 2000Mhz utan problem- Minnet överklockas också väldigt enkelt.

  Kortet är väldigt stort! Alltså riktigt stort! Därför kyler det också bra samtidigt som det är knäpptyst. Jag har dock ett Meshify S2 så det finns även gott om utrymme över. Jag har inget coilwine heller i mitt kort.

  Jag använder kortet för att spela i 4K på TVn (60Hz) och det fungerar utmärkt! Jag ville som sagt ha ett 3080 först, men detta kort är mer än kapabelt för ändamålet. Vissa spel får man sänka inställningarna på något för att få ut [email protected], men även spel som Red Dead Redemption 2 flyter på riktigt fint i 4K med high-inställningar.
  Jag har tidigare haft ett 1080Ti, men detta kort är klart bättre! Ca 15-20% högre prestanda än ett 1080Ti och några procent bättre än ett RTX 2080 Super.
  Letar ni efter ett grafikkort för en rimlig peng för att spela i 4K så är detta kort utmärkt. Har alltid gillat MSI:s kort och detta är inget undantag. Så jäkla nöjd!

  Lätt 5 av 5 och helt klart pengarna!

  + Grym prestanda för pengarna
  + Kapabelt till att spela i 4K
  + Knäpptyst
  + Kyler riktigt riktigt bra
  + Enkelt att överklocka

  - Väldigt stort kort, så har man ett litet chassi kan det bli problem
  - "Bara" 8GB vRAM så inte jätte framtidssäkert

  Helt klart det bästa 3060Ti som finns, speciellt med tanke på priset!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Grymt kort som håller sig svalt vid belastning. Kör mestadels Warzone och ligger på ca 140 fps på medel med en upplösning på 1440p. Enda nackdelen är storleken... jeeez!