Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Casio G-Shock GA-100-1A1

 Lägg i lista  Jämför
Digital, stöttålig klocka med gummispänne. Klockan har en lysdiodfunktion som gör att displayen lyses upp automatiskt när klockan vinklas mot ansiktet. Diskret, mörk design.
Jämför pris på alla Casio Armbandsur (2003)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ganska ordinär klocka som gör vad den ska, dvs tål mycket stryk. Det känns som det är helt omöjligt att skada klockan.

  Några nackdelar:
  - Belysningen. En lampa på boettens nedre del belyser urtavlan. Men den digitala visningen (datum m.m.) belyses ej och gör det helt omöjligt att avläsa digital information i mörker. Jag hade hellre sett en bakgrundsbelyst urtavla.

  - Armbandet. Armbandet är långt, vilket jag tycker är bra när man vill ha klockan utanpå kläder. Men armbandet har ingen bra låsning och brukar "glida ur" och spreta åt alla håll och kanter.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Efter mer än 5 år med resor, bad, jobb(lager och senare inom byggbranschen) och endast ett batteribyte i början av detta året så måste detta vara den mest stryktåliga och prisvärda klockan man kan köpa!

  Hade gett den 100 stjärnor om det gick!
 • Bra
  2 år sedan
  Har haft min Casio G-shock mer eller mindre dagligen sedan våren 2016 och tyvärr börjar jag få problem med den nu. Den har som sagt varit med på det mesta, simning, träning i allmänhet, skogsturer och så vidare. För cirka ett halvår sedan märkte jag av att det blev kondens på insidan men det var inget jag gjorde någonting åt. Min inställning till klockan har hela tiden varit att låta den ticka på så länge som möjligt och bara kosta på ett eventuellt batteribyte.

  Nu har den dock börjat ge upp, i natt stängde den plötsligt av sig själv och minutvisaren tickar inte mellan fem i och tio över varje timme utan den släpar efter. Eventuellt är det batteriet som börjar ta slut men jag tycker det är ett konstigt sätt att visa det. Den digitala tiden visar nämligen fortfarande rätt.

  Summa summarum är det ändå en väldigt prisvärd klocka och det är en stor sorg att den nu börjar ge upp. Jag kommer förmodligen uppgradera till en annan G-shock då jag varit mycket nöjd under tiden och har svårt att se att det skulle vara många andra klockor som skulle klarat av mer än två år på min arm.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Haft klockan i 2 veckor!

  Robust och rejäl klocka med de funktionerna jag är ute efter: tid (analog och digital), tidtagning, timer, larm och datumvisning. Riktigt fet kan man säga.
  Finns ytterligare funktioner som medelhastighetsuträkning dock inget jag testat på.

  Ett större minus dock, som jag var medveten innan köpet via recensionerna här, är att belysningen inte lyser upp digitaltavlorna utan endast analoga visarna. Det är alltså OMÖJLIGT att se digitaltavlorna nattetid. Den lyser å andra sidan visarna rejält, lite för mycket (avslöjar ens position i mörker om så inte önskas).
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Rejäl och diskret för sin storlek.

  Belysningen lyser upp visarna och urtavlan men inte lcd displayerna. Jag behöver bara se själva tiden i mörker och det fungerar perfekt.

  Behöver man använda tidtagarfunktionen eller se datum osv i mörker så fungerar klockan inte utan yttre belysning. Detta gäller för flera av klockorna som har diod ovanför urtavlan istället för under den. men något man ska tänka på.