Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Housegard Note Family Startkit

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte in detta system för att ha i en B&B verksamhet på gården. Valde mellan Housegard´s system och NEXA men valde till slut detta pga den nästan dubbla trådlösa räckvidden samt att NEXA inte kan meddela i appen vilken brandvarnare det är som löst ur ifall man har dessa sammankopplade för att larma varandra i olika rum.

  Ett relativt nytt men prisvärt paket som överträffat förväntningarna - räckvidden, kunna se detaljerad info i appen, kunna köra testlarm via appen, ha flera användare uppkopplade med app mot larmet samtidigt (detta dock via gemensamt konto), samt möjlighet att bygga ut systemet med andra larm relaterade enheter.

  Många har problem med installationen men detta var inte något problem då vi redan har separata nätverksnamn beroende på frekvens, så det var bara att koppla upp sig mot 2.4 Ghz nätverket och installation gick smärtfritt och snabbt (10-15 minuter).

  Klar köprekommendation
 • Dålig
  9 mån sedan
  Hubben vägrade ansluta till Wifi. Försökte med allt: omstarter av hubb och app, att stänga av smart connect samt 5 GHz-bandet i min Asus ZenWifi XT8 router. Inget funkade. Appen sa bara att hubben inte kunde ansluta när den kommit ca 50% av konfigureringen. Appen var också kass. Dåliga instruktioner, på Google-translatesvenska. Summa summarum: inte en chans att jag använder detta skräp för att brandskydda mitt hus.