Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug Slim KP105 EU

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Jag har haft och testat mängder olika märken och varianter/lösningar... Kasa (TP-Link) är absolut bäst i klassen.

  Oerhört smidig integration, fungerar absolut problemfritt med alla olika assistant tjänster, hårdvara och mjukvara är i harmoni och riktigt bra synk.

  Inget hänger sig, inga krav på omstart och ominstallationer. Galet många riktigt användarvänliga funktioner, alltså verkligen inget saknas.

  Appen är lika bra utformad och genomtänkt som produkten.

  Kvalité rakt igenom, jag byter helt ut alla mina olika produkter från varumärken som Yleeight, Google produkter, Philips Hue, Tapo, etc med med TP-Link / Kasa produkter.
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Betyg satt utifrån kvalité/kr. Om man vill utveckla produkten ytterligare så hade det varit storleken samt eventuell inbyggd rörelsedetektor med möjlighet till notis.
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  Lätt att installera och funkar utmärkt med Google Home och samsung SmartThings röststyrning.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Stabil, extremt enkel att installera och betydligt snyggare än HS-serien. Jag har testat en hel del fjärrströmbrytare under åren och TP-Link bräcker allt annat. KÖP!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  I min mening är KP105 en av de absolut bästa inomhus-fjärr-strömbrytaren på marknaden just nu. Lätt att installera, bra och överskådlig app (Kasa) med bra funktioner, t.ex enkel timer och en "away" funktion med slumpvisa på/av tider när man är bortrest. Kan röststyras via Alexa eller Google och är också IFTTT kompatibel. Kasa-appen har dock ingen "offset" möjlighet för justering av soluppgång/nedgång tider (som t.ex Teldus live systemet har). Detta kan man dock fixa via synkning med t.ex Alexa-appen och göra tid-justering där. Man kan styra många switchar i olika länder med samma app. Jag har ett 25-tal kasa-switchar i två olika länder och alla fungerar perfekt. En liten nackdel är att man inte kan justera olika tidszoner för olika swichar, men man kan då ha flera Kasa konton (ett för varje tidzon) i stället. Jag har sedan drygt ett år även erfarenhet av ett tiotal andra typer av switchar (wifi, 433 och Z-wave). Kasa-switcharna är bäst, speciellt HS110, som även har energimätning men även KP105. Båda rekommenderas varmt.