Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Air (2020) - M1 OC 7C GPU 16GB 256GB 13"

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (246)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har alltid använt mig av Windows så detta är min första Mac någonsin.

  Första intrycket
  Denna maskin är så otroligt fantastisk. Byggkvalitén är fenomenal och Apple har verkligen lyckats med att göra en härlig premium känsla på denna produkt.

  Installationen när man startar upp datorn är otroligt lätt, bara till att följa hänvisningarna på skärmen, till och med mormor kan lösa detta!

  M1 Chippet är nog den största anledningen till varför jag köpte denna datorn. Den är såååå otroligt snabb. Jag hinner bara precis tycka enter när jag ska in på en hemsida och allt laddar direkt och då har jag bara 100/100mb/s och en halvkass router från Telia.

  Jag har en gammal iPad som blir ersatt av denna och jag ångrar inte mitt val överhuvudtaget.

  Denna dator ljusår framför allt på marknaden. Allt är plus, skärmen, batteriet, byggkvalitén, prestandan. Förutom en sak. Apple valde att sätta in en 720p webcam i datorn vilket jag tycker är otroligt dåligt för att vara 2020. Datorn kostar 14000kr. Apple borde ha haft råd att kasta med en 1080p webcam också.

  Utöver det, om ni inte är beroende av en otroligt dålig webcam så är detta ett väldigt bra köp. Finns inget annat på marknaden som kan få denna prestanda för detta pris.

  Om du kollar på PC alternativ så är gaming laptops helt klart närmst prestanda men de är också tjockare, väger mer samt genererar mer ljud på grund av fläkt.

  MacBook Air har inga rörliga delar i sig, så här tyst dator har jag aldrig upplevt tidigare.