Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cooler Master MasterMouse MM720

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cooler Master Möss & pekdon (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Liten, extra bekväm mus för fingertoppsgrepp med egenskaper som matchar allt i prisklassen väl, men byggkvaliteten är lite sådär.

  Passar mitt avslappnade fingertoppsgrepp med medelstor hand (ca 19x11cm) perfekt. Har alltid haft lite svårt med just vart ringfinger och lillfinger ska vara nånstans utan att det blir spänt eller obekvämt efter ett tags spelande, den här formen löser det :)

  Clawgrip kör jag inte och även om jag gissar att det funkar ok så vet jag inte, palmgrip har jag kört förr på andra möss men den här är för liten för det för min hand.

  Mjukvara och RGB är inte så viktiga faktorer för mig, de är bra nog här :shrug: :)

  Jag kör med den matta svarta, den har bra grepp för mig. Följer med grepptejp av något slag men har inte haft anledning att prova den.

  Varning och enda anledning att jag sätter 4 i stället för 5 i betyg är pga byggkvalitet. Det första exemplaret höll fint i ca ett halvår innan gummit runt mushjulet började lossa från själva hjulet, vilket gjorde att man fick trycka hårt för att alls kunna scrolla. Fixade utbyte, har kört den i några veckor, och detta andra exemplar har i stället knappar som sitter något lite löst, de vickar lite. Störande men ingen stor nog grej att returnera för tror jag. Men viss varning för oklar byggkvalitet alltså.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Ergonomisk ✔️
  Lättviktig ✔️
  Bra storlek för mellanstora händer ✔️
  Bra Sensor 3389 ✔️

  Vad mer kan man önska sig? Jag vågar säga att jag hittat mitt "Endgame", helt otroligt skön att använda vardagligen, och i spel.