Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Amazfit Band 5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Amazfit Aktivitetsarmband (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Sjukt smidig, skön & simpel att använda. Displayen är tydlig, ljus nog och läcker. Appen syncar bra med klockan och andra Amazfitprodukter. Kör med deras smarta våg också. Helt Briljant! Med denna combo får det en att tagga till ännu mer i träningen!

  Har den på mig i princip 24/7! :) Grymt pris. Grym produkt.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Fantastisk pryl!
  Kostade därtill 270 kr!

  Har t.o.m. ha automatisk sömnavläsning, det hade inte ens Apple Watch!
  Den har även stressavläsning, det hade inte ens Apple Watch!
  En hel veckas batteritid med alla funktioner igång, nu slipper man ladda två gånger varje dag som man behövde med Apple Watch.

  Det enda dåliga är att den inte kunde synka in vissa ändringar efter två veckor, då måste man UnPaira osv. Gör det i så fall på morgonen, så tappar man inte stegdatan.

  Om den slutar att läsa stress så får man sätta på funktionen igen, den heter ”Pressure monitoring”.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Haft denna produkt i över en månad nu och du hittar inte en mer prisvärd fitness tracker på marknaden just nu, här är det verkligen bang for the buck! Stort plus är att den även har blodsyremätare (SpO2) som Mi Band 5 saknar. Har även “mindfulness” funktioner som andningsövningar vilket är en nice touch. Förväntade mig inte att något så pass prisvänligt skulle ha animerade watch faces och så pass bra batteritid. Otroligt nöjd med denna produkt och har köpt 2 enheter till för att ge bort som present. Kan verkligen rekommendera Amazfit Band 5!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Väldigt prisvärd. den är bekväm att bära och den är stryktålig, har tappat den flera gånger på marken och även när jag cyklade i hög fart men den funkar fortfarande galant!

  Grymt bra batteritid då jag endast laddar den en gång i veckan, sen tycker jag om att den kan mäta sömnkvalite, stressnivå och hjärtslag. Appen är väldigt användarvänlig och har en massa funktioner.