Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Coway AirMega AP-1220B

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Coway Luftrenare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Super nöjd!
  Fick hem den ett par dagar sedan.
  Enkel att installera, bara ta bort all plast runt alla filter innan drift sen bara plugga in i väggen och köra.
  Otroligt tyst på lägsta nivå, hör den knappt. När vi gick och la oss undrade vi om den var igång men det var den.
  Vid första uppstart gick den från blått (clear air) till gult (inte så clear air) och fläkten drog igång mer, körde i det läget kanske 5min innan den gick tillbaka till blått och fläkten på låga varv igen.
  Alla lamporna går att släcka i 2 lägen, fantastiskt för sovrummet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Den bästa luftrenaren jag testat! Luften känns verkligen jätte-fräsch och jag har mindre besvär med pollen och damm.
 • 20 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fungerar bra och värd pengarna (3000kr). Första luftrenaren jag ägt och har enbart använt den i en vecka så erfarenheten är begränsad. Denna var best i test av testfakta 2020 + estetisk tilltalande + bra för pollen, så därför slog jag till på denna.

  Köpte den till sovrummet inför pollensäsongen men kan redan känna skillnad, har inte vaknat upp med (lätt) nästäppa ännu som innan. Luften känns mycket fräschare både på morgonen och på kvällen, finns ingen lukt i sovrummet längre. Den går alltid igång på högvarv när vi lagar mat i annat rum så sensorn verkar fungera.

  Super med ljussensor som känner av när man släckt och att den blir näst intill helt ljus- och ljudlös (men fläktar ändå på rätt okej). Har inte ens märkt att jag har den i sovrummet efter jag släckt.

  MEN, man får bara med för-, kol- och HEPA-filter men inget damm-filter som på vissa andra modeller. Kan inte heller hitta något filter att köpa för denna modellen (lite orolig). "För-filtret" kan man knappt kalla för filter då det är så grovt att väldigt lite damm fastnar där. Detta kommer göra så att HEPA (fin-fin) filtret tar mycket grovt damm och behövas bytas fortare än nödvändigt (ca. ett år enligt Coway). HEPA filtret kommer förmodligen kosta mellan 800-1500kr när det finns att köpa. Finns plats för ett "custom" filter enligt manualen, så har beställt en filterrulle på 5mm G2 (grovt dammfilter) som jag kommer klippa till och sätta in och byta med några månaders mellanrum. Detta känns lite som en scam för att få sälja mera dyra filter därav minus stjärna.

  EDIT: 5mm filter var aningens tjockt men det gick. Första filtret buktar något men är tätt. 3-4mm skulle nog vara perfekt men kan vara svårt att få tag på med dessa mått.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Helt fantastiskt luftrenare. Vi har tidigare modellen som heter 1008 i dotterns sovrum. Hon har astma och luften känns betydligt renare och fräschare samtidigt som vi upplever förbättring i astman.

  Så denna köpte vi till vårt eget sovrum och även fast vi upplever att vi har städat och fint hemma så samlar denna upp väldigt mycket "småbös" i luften och det känns lättare och fräschare att andas.

  Rekommenderas varmt!