Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Amazfit Smart Scale

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Amazfit Personvågar (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  14 dagar sedan
  Kinesiskt junk. Menyerna i appen bara delvis översatt från kinesiska. Lyckades inte hitta några WIFI att koppla upp mot alls. Inte heller när jag manuellt sökte SSID. Lämnades tillbaka direkt.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Riktigt bra våg, mäter jättemycket och kan analysera din träning för att göra mer utveckling.
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Väldigt snygg design och enkelt att komma igång. Bara att ladda ner appen Zepp, para ihop med vågen och sen stå på vågen. Den kan mäta 16 olika hälsovärden, de som jag mäter oftast är vikt, kroppsfett, proteinnivåer i kroppen, BMI och hur mycket muskler som min kropp består av i kilogram.

  Tycker om att den kan identifiera vem som står på vågen också för både jag och frugan använder vågen, den har koll på tidigare invägningar och jämför värdena för varje invägning.

  Summa summarum: jag är sjukt nöjd med vågen och tycker man får mycket för pengarna, rekommenderas!
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Blev rekommenderad av en vän att köpa denna våg och är väldigt nöjd! Den är riktigt prisvärd och väldigt enkel att installera och synca med Zepp appen där du även kan välja vilken information som man vill ska synas på själva vågen samt i vilken ordning. Finns sedan mer utförligare info på själva appen.

  Gillar verkligen att vågen kan mäta en hel del värden bland annat muskelmassa och body fat som för mig var det allra viktigaste. Positiv överraskning var att den även kan mäta din puls men se då bara till att du har tagit av dig strumporna för en mer exakt mätning av pulsen! Du kan även spara profiler på appen där vågen i sin tur känner igen vem det är som väger sig när du sedan står på den efter första initiala mätning. Får även pluspoäng för att den känns väldigt premium och är riktigt snygg med en stor och tydlig skärm.