Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 24GN600

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Datorskärmar (385)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  + Normal enkel design framifrån med smala kanter. Baksidan ser mer fräsig ut men kanske inte så ofta man ser detta.
  + Skärmen presterar bra bild för att vara IPS LCD, fina färger osv.
  + Jag provat 144 hz och program och spel flyter på bra tycker jag, inga större eftersläpningar, så de kan nog stämma med 1ms responstid.
  + Inga synliga döda pixlar på mitt exemplar.
  + Själva foten tar liten plats på skrivbordet och jag kan placera mitt tangentbord delvis över benen, skulle jag uppskattar att foten bara tar ca 12-16cm av bordsutrymmet. Det betyder mer utrymme över för annat (talrikar, glas, tangentbord osv)

  - Skärmen saknar USB hubb, men har löst detta med en extern USB hubb istället.
  - Ej höj-sänkbar, den är alltid 42 cm hög.
  - Kabeln som medföljde skärmen är en Displayport (fullsize). Min laptop har bara mini DP och HDMI så jag fick använda en gammal HDMI kabel som jag hade liggande hemma.
  - Det finns bara en knapp på displayen på undersidan. Det är nån slags liten joystick där man gör alla inställningar och byter ingångskälla. Tyvärr drar detta ner intrycket om man har två datorer inkopplade till en monitor, att byta källa från t.ex HDMI1 till HDMI2 så måste man utföra 4-5 tryck på denna joystick. Vill man ha två datorer kopplade till en skärm ska man nog välja en annan monitor som erbjuder direktknappar för ingångarna, alternativt använda KVM switch, (men tänk på att KVM vanligtvis inte erbjuder 144 Hz.)
  - Det kan vara svårt att få monitorn i strömsparläge, framför allt när man använder KVM switch av någon anledning. Jag har sett att monitorn startar upp av sig själv med mörkgrått sken varannan minut när datorerna är i strömsparläge. Man måste stänga av skärmen helt och hållet. Jag hade inte detta problem med min tidigare monitor trots samma KVM lösning.

  Har man två datorer inkopplade till skärmen (eller använder KVM), så skulle jag nog leta vidare efter nån annan modell.

  För de med bara en dator och för de som aldrig behöver ändra några inställningar via joysticken under skärmen så skulle jag nog påstå att denna skärm är helt OK.