Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Remington CI91AW PROluxe

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Remington Locktång & plattång (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna tong. Jag tycker att den på ett smidigt sett ger de slarviga ”beach-waves” vågorna genom att endast hålla några sekunder. Ett plus är att man enkelt kan skruva och justera storleken på vågorna. Den ger även mycket volym. Överträffade mina förväntningar!
 • Mycket bra
  21 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått chans att testa denna vågtång och aldrig har jag tidigare testat en tång som kan ge perfekt slarviga beachwaves!
  Det jag dock blev mest positivt överraskad över är vilken otrolig volym jag fick när jag använde tången!

  Enda nackdelen jag upplever är att tången känns rätt tung vilket kan bli jobbigt om man har mycket hår att arbeta med. Som tur är finns flera olika värmeinställningar som gör att det går snabbt att få resultat.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna magiska locktång. Den ger ett superfint och naturligt resultat med bra volym och lockar som håller i flera dagar. Utöver det är den så enkel och bekväm att använda!
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  I samarbete med Remington fick jag chansen att testa denna vågtång och wow säger jag bara! Så enkelt att göra olika typer av frisyrer och man känner sig som en riktig sjöjungfru på bara några minuter. Så skönt med lång sladd, olika värmeinställningar och låsfunktion!
  Enkel att använda och långvarigt resultat. Perfekt nu inför sommaren!
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått testa denna vågtång. Det jag gillar mest med den är att den är lätt att använda. Risken att man bränner sig på den är minimal (i jmf med locktång) och kan därför användas av yngre personer/nybörjare. Rekommenderar!
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  I samarbete med Remington har jag fått chansen att använda denna tång och jag måste säga att jag var extremt positivt överraskad. Dels över hur nätt tången är men också på hur länge mina lockar höll. Jag har väldigt tjockt hår och extremt svårt att styling ska hållas länge, men även utan hårspray höll lockarna i fyra dagar. Skulle rekommendera att använda hårspray om det är för att lockarna ska hålla längre!
  Bra lägen och lätt att manövrera. Pga mitt tjocka hår så tog det mig ca 1.5 timma att fixa, så planera i förväg med styling!
  Kan verkligen rekommendera för de som är ute efter ett snyggt resultat för naturliga och hållbara ”lockar”!
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Så bra att man kan göra olika typer av lockar och de går dessutom snabbt. Ett stort plus för den långa sladden
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  I samarbete med Remington fick jag möjligheten att testa denna vågtång.
  Jag gillade verkligen hur man kunde justera till olika stilar, och att det var väldigt enkelt. Lockarna/vågorna i håret blev fina och höll bra. Det tog dock rätt lång tid att fixa hela håret, då jag har väldigt tjockt hår. Men kvalité före kvantitet som dom brukar säga! Overall en riktigt smidig vågtång. 4/5!