Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 8000 BRE700

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ladyshave & epilator (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Enkelt o lätt att använda och dem var väldigt skön att hålla i men tyvärr upplevde jag att den inte drog ut hårstråna utan kapade dom rakat av så det blev inte den typiskt lena känslan man längtar efter utan de kändes nästan lite stubbigt.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Underbar produkt som tar även de minsta hårstråna.
  Super att den går att använda i duschen.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Smidigt lättanvänd epilator. Lite högljudd (som alla andra), prisvärd och snygg. Inga direkta tillbehör, men praktisk förvaringsväska och ett par munstycken medföljde.
  Lampan var fantastisk och att man kan använda den i duschen är toppen!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra produkt som håller måttet i relation till sitt pris om man ser på epilatormarknaden. Snygg design som dessutom har ett användarvänligt grepp för handen. Hade önskat litet mer av maskinen i förhållande till just själva epileringen dock.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jättenöjd! Perfekt med belysning så man ser varje hårstrå. Ergonomiskt handtag och den känns rejäl i handen.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Har väldigt väldigt svårt för epilatorer pga känslig hud, men denna va mycket bättre än de jag tidigare provat, finns massa bra tillbehör att köpa till,
  Tyvärr är jag ändå för känslig för den men får 4a för det är inte epilatorns fel utan mitt :)!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  En bra kraftfull epilator med uppladdningsbart batteri, bra utformat handtag som gör den lätt att hålla i. Minus dock för huvudets U formning som gör att jag inte kommer åt ordentligt i armhålor och bikinilinjen. Kräver extra jobb och även en hjälpande hand för att komma åt.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Jättebra under armarna, smidigt i duschen. Svårare med benen enligt mig, dessvärre, inte helt släta. Men under armar och bikinilinje funkade suveränt, speciellt i duschen- värmen bidrog till att det kändes mindre. Skönt med lampan med, för att se ordentligt.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Fick testa denna med Buzzador. Mycket besviken. Den är extremt högljudd, nyper av många strån istället för att dra ut dem och det var endast två tillbehör med. Den lämnar ingen len känsla alls och funkade inte jättebra i dusch, det blev mer strävt att dra den över benen.
  Det enda som var bra var en stark lampa.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Smidig, lätt + snabb & extra plus för lampan & att man kan använda den i duschen!
  Det som drar ner betyget är ljudet plus att den inte lämnar en silkeslen känsla & missar ibland.
  Men väl värd pengarna!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Det breda huvudet och de effektiva pincetterna gör epileringen till en snabb affär! Bra resultat som håller lika länge som vid användning av andra epilatorer. Bra batteritid, ligger bra i handen och praktisk lampa hjälper till på vägen. Anledningen till att den inte får maxbetyget är för att just denna modell inte har möjlighet att byta ut epileringshuvudet till en rakapparat.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I det stora hela är jag nöjd med denna produkt. Fyller sin funktion, men är såklart inte helt smärtfritt. Men det är nog ingen epilator! Den är bekväm att hålla i och smidigt med lampan. Batteriet håller väldigt bra också. Jag upplevde den mer effektiv på lite grövre, mörkare hår. Fick köra en ganska lång tid på benen, för den missade en del där. Men med lite tålamod blev det bra!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Buzzador och philips har jag fått prova denna. Tycker den är väldigt lätt att håll i,väger knappt något. Väldigt bra att ha med sig i duschen. Effektiv hårborttagning som tar även de små hårstråna samt lätt att komma åt alla ställen.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Effektiv. Tar korta hår. Snabb. Gör mindre ont Önander jag provat. Ljudet kunde varit bättre. Men den är tystare än andra jag provat!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Jag fick möjlighet att testa produkten genom ett samarbete med Buzzador. Jag tyckte om formen, sitter skönt i handen samt den lilla lampan som underlättar rakningen. Också positivt att den grå att använda på våt som torr hud. Önskar dock att det var ett lite större munstycke, annars mycket effektiv produkt!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Epilatorn låter högre än vad jag trodde. Men ett stort plus är att den går att använda i både vått och torrt samt att den har lampa som lyser upp benen/ hårstråna bra.
  Utseendemässigt är den fin och lätt att använda. Bra grepp.
  Tyvärr blir inte benen helt lena som förväntat, känns som att den missat en del hår eller bryter av dem.
  Hade hoppats på att det skulle vara lite mindre smärtfritt än de tidigare men det är samma. Tillbehören som medföljer är enkla och gör användandet lätt!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Den lät lite högre än vad jag hade trott att den skulle göra, men det vägdes upp av lampan och av att den går lika bra att använda i duschen som utanför. Den är skön att hålla i och enkel att använda, vilket underlättar upplevelsen på ett väldigt bra sätt, och de medföljande tillbehören gör båda två användandet enklare.