Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox Series X Wireless Controller - Shock Blue (Xbox Series X)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Handkontroller (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bästa kontrollen för Windows 10. Jag spelar bara på PC så en bra kontroller är något som jag har letat efter ett tag nu. Älskar färgen då den känns lite mer speciell en vanliga svart/vita, priset är ganska högt men inget jämfört med en Elite Controller.

  Jag skaffade mig denna plus en billig 100kr Bluetoothdongel i början av 2021.

  Kvalitén är väldigt bra och känslan på den texturerade baksidan är toppen - speciellt jämfört med en 360 kontroller. Responsen och känslan i alla spakar och knappar är som förväntat bra. Använder sällan vibrationsmotorerna i spel men när jag testat känns de ganska standard - såklart inte på PS5-nivå.

  Det absolut bästa är integrationen med Windows 10, behövde bara installera en Windowsuppdatering och nu fungerar den felfritt även med min dåliga dongel. En nackdel på PC är att vissa spelutvecklare inte bryr sig om kontrollersupport vilket var därför jag skaffade en SteamController för något år sedan. I vissa fall som med Watch Dogs: Legion måste jag köra trådat för det ska funka, dock inte Microsofts fel utan det är Ubisoft som buggar som vanligt.