Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips S7786/55

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (130)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.91)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Går att använda för både torr och blöt rakning. Ger ett bra resultat. Följer ansiktes struktur på ett bra sätt då rakhuvudena följer ansiktets strukturer. Man kan använda en app och få råd om rakning och också få en utvärdering. Lätt att rengöra, ger en fin slät hy. Finns ett särskilt program där rakapparaten gör ren sig själv.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips så hade jag chansen att testa denna rakapparat. Jag vill börja med att säga att jag är en kille som har mycket tjockt hår i ansiktet och det växer tillbaka på mig väldigt fort men med denna rakapparat känner jag att den inte växer lika fort som när jag använder vanlig rakhyvel. Jag är väldigt nöjd då den rakar håret väldigt nära huden och huden känns väldigt len efteråt. Precis som innan man började få skägg typ. Den drar inte i håret när den rakar som vissa rakapparater och plus att den rengör sig själv med den vätskan och hållaren som tillkommer.

  Nackdelen med denna rakapparat iallfall för mig, är att den missar vissa hårstrån här och där speciellt på halsen. Så jag måste ändå raka där med en rakhyvel. Men det kan som jag tidigare skrivit vara att jag har väldigt tjockt hår. Trots det är jag fortfarande nöjd med denna rakapparat då den rakat bort allt skägg väldigt fort.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har testat Philips S7786/55I samarbete med tillverkaren.

  Jag har använt en mängd rakapparater genom åren med blandade resultat.

  Philips ha verkligen lyckats med att få till en rakapparat som är lätthanterlig och skön att hålla i. Dessutom älskar jag, glömsk som jag är, snabbladdningen. På ca 5 minuters laddning så kan du raka dig en gång, suveränt, och en hel laddning går på en knapp timme.

  Skäggklippningstillbehöret är guld värt, jag är lite periodare så det är perfekt att kunna välja att trimma skägget med en och samma apparat. Detta tillbehör är dock något för brett för min smak och jag hade gärna sett ett något smalare vilket ökar precisionen.

  Där jag oftast märker skillnad mellan rakapparater är hur nära inpå huden rakningen sker samt hur mycket rakapparaten irriterar huden. Philips S7786 gör här verkligen ett bra jobb och jag är i princip silkeslen och jag får ingen irriterad hud. Det ska noteras dock att min hud är van vid rakning med rakapparat.

  Något som jag gillar är Quick Clean Pod som är ett rengöringssystem som vad jag sett gör ett bra och snabbt jobb med att rengöra rakapparaten. Har tidigare haft rakapparater som varit omöjliga att rengöra på ett ordentligt sätt.

  Jag måste säga att det är helt klart den bästa rakapparat jag testat hittills i mitt liv. Jag får snabbt ett fint resultat och apparaten är trevlig och använda med en hel del smarta funktioner. Den enda nackdelen jag kan se är det förhållandevis höga priset, men apparaten kommer säkert på rea så småningom.

  Rekommenderas.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Is a really nice shaver, it bends to the shape of my face making it easier to shave!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Testade en sån apparat i samarbete med Philips.

  Har haft Philips devices förut (Philips 8-Series PT-860 är den som har använts hittils), men inga som var så sköna att raka med. Även den gamla 8-Series rakade rent i början, men alltid kände att det tog bort når och hud med!

  Den här S7786 är mycket mjukare mot huden, och det ger ingen irritation. Detta har hjälpt ganska mycket mot inåtväxande hår, efter ett månads användning av detta apparat nu är de nästan borta.

  Apparaten kommer med en rengöringstation, som är lätt använt och doftar gott. Varje station kostar ungefär en femtiolapp, och kan användas upp till 30 gånger.

  En app på telefon kommer med också, det är ju användbart men vet inte riktigt hur ofta jag ska använda det i framtiden. Det som är bäst med det i alla fall är att det känner hur man rakar, och om man rakar rätt, och säger till... nu vet jag hur man ska faktiskt raka med en sån!

  Utseende är snyggt, dock inte så ergonomiskt, och ser mer ut som en ljussabel hilt :)

  #S7786buzz #philipsnordics #buzzador
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Funkar förmodligen bra för personer som vill ha renrakat. Jag har dessvärre längre skägg o då funkar den för hals o kinder
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips... ” Philips Shaver S7786 ”

  Rakapparaten från Philips är mycket bra och skön att använda samt att den ser snygg ut.

  Jag har vuxit upp med Brauns rakapparater men med Philips app i telefonen som vägleder en hur man bäst använder rakapparaten för att få ett bra resultat som är perfekt gör att det nu känns som jag stannar hos Philips för övergången blev otroligt smidig och enkel.

  Plus är att rengöringsstationen är fristående från laddaren och den tar minimal plats.

  Appen är fantastisk till ” Philips Shaver S7786 ” som är både hjälpsam och lättanvänd.

  Min fru tycker den är suveränt bra när hon känner på mitt nyrakade ansikte ger hon den det högsta betyg.

  #S7786buzz #philipsnordics #buzzador @buzzador
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips har jag testat denna rakapparat.

  Kan bara komma på positiva saker då den är tyst, effektiv och behaglig. Lite ovant till en början, men kan inte klaga på följsamheten. Absolut ingen hudirritation.

  Efter en månad så håller den sig fräsch och känns fortsatt som ny. Kan varmt rekommendera denna produkt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips så har jag fått möjligheten att testa denna rakapparat.

  Efter att ha använt den nästan dagligen i en månads tid så måste jag verkligen lyfta fram denna pärla till rakapparat. Den är otroligt tyst trots den starka motorn. Man kan tro att batteriet är svagt, men bli ej lurad - Den ska vara så tyst!

  För mig som har extremt känslig hud var det viktigt med en rakapparat som är skonsam för huden. Och jag kan bara intyga om att den här maskinen är just det. Den rakar inte lika djupt som andra rakapparater gör torrt. Men riktig djup rakning kan man få genom våtrakning om man skulle vilja. Bladen får med allt hår den stryker på en rotation, så rakning går extremt snabbt, även på tre-dagars stubb.

  Den medföljande rengöringsstationen är otroligt smidig och liten. Den tar upp minimalt med plats och kan således placeras vart som helst i badrummet.

  Sist men inte minst så vill jag lyfta fram SkinIQ som vägleder dig till en mycket effektivare och skonsammare rakning. Allt du behöver göra är att para ihop den med Groomtribe-Appen och följa din resa mot perfekt skägg.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips

  Välbyggd maskin med bra tillbehör för rengöring efter rakning. Rakar nära med bra känsla.

  + Rakar kort skägg bra och utan irritation. + enkel rengöring
  + ok app
  + Bra batteritid

  - Inte bra för längre skägg, 5-7 dagar, får inte tag på alla skäggstrån.
  - svårt att komma åt precis under näsan
  - Trimmer fälls ner lätt och är inte så effektiv
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Funkar bra i vatten, mjuk, följsam med bra rengöringssystem!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Rakhuvudet är faktiskt det snabbaste och skönaste rakhuvudet jag använt. Jag har testat några stycken nu. Först var det lite ovant med fyrkantiga blad men jag har nu vant mig.
  Något som kunnat vara bättre är trimmern. Jag hade hellre sett att man fick med ett trimmerhuvud istället för en utfällbar. Då hade det varit 5 av 5.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Producten fungerar med vatten och bra
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra apparat men hög prestanda. Jag rakar både huvud och kantar skägg. Lite svårt att få med alla strån om jag väntat för länge med att raka.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bra maskin med bra resultat - dock ganska dyr
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Älskar denna maskin. Har tidigare använt hyvel men efter att ha testat denna så kommer hyveln få ligga på hyllan.
  Den rakar snyggt och skönt och då den är vattentät går det utmärkt att använda den även i duschen.
  Rengöringsbad medföljer som är lätt att använda. För den som vill ha extra hjälp och tips finns en app att ladda ner som synkas via Bluetooth
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fantastiskt maskin som ger grymma resultat!
  Fungerar lika bra i ansiktet, raka huvudet eller under armarna.
  Extra plus för den medföljande rengörings tillsatsen.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har kunnat testa denna maskin i samarbete med Philips.

  Rakapparaten gör ett mycket bra jobb. Resultatet är lika bra varje gång.
  Appen ger också feedback om hur man har rakat sig, och om man har gjort som rekommenderat :-)
  Maskinrengöring är också en dröm som går i uppfyllelse. Du kommer att meddelas av APP när det är dags :-)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips har jag varit så lycklig att testa rakapparaten. Det här är första gången jag testar en rakhyvel med denna typ av rakhuvud och jag blev positivt överraskad. Fick en tät och silkeslen, bekväm rakning. Rakhuvudets form gör det lätt för mig att komma till svåra platser, till exempel under näsan.
  Rakapparaten är väldigt tyst och har en bra rakningstid. Maskinen levereras också med ett rengöringssats och ett praktiskt resväska som gör det enkelt att bära rakapparaten i toalettpåsen utan att maskinen plötsligt slås på.
  Trimmern som jag känner blir en svaghet med detta. Verkar inte särskilt solid och hålls inte i låst läge.
  Appen som medföljer och ansluter datorn till mobilen via Bluetooth är helt ok. Ser inte helt nödvändigheten av detta för någon annan än de som ska raka sig för första gången.
  Jag är mycket nöjd med att det är enkelt att rengöra den här maskinen. Där du tidigare använde din egen borste för rengöring, sköljer du bara av maskinen och den är redo för nästa rakning.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag fick prova den här maskinen via Buzzador-kampanjen.

  Det här är en bra maskin som rakar tätt och smidigt. Den har ett stort rakhuvud som täcker en ganska stor yta, vilket jag tycker är tillfredsställande. Den har en enkel och snabb rengöringsmekanism som görs i den medföljande koppen med rengöringspåse.

  Sammantaget en bra rakhyvel som jag kan rekommendera.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Raka jämnt, försiktigt. Känns mjuk och skön på huden.
  Spenderar kort tid på rakning.
  Kämpar lite för att få längst hår / 3 dagar.
  Lätt och bra maskin att arbeta med.
  Lätt att städa.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips. @Buzzador
  Enkel och rak rakapparat. Mycket trevligt att det är helt vattentätt. Rengöringsfunktionen fungerar också mycket bra.
  Men att det tar ett tre dagar långt skägg är lätt att ta in. Kämpar lite om skägget blir lite långt.
  Men allt som allt en mycket anständig rakhyvel men bra batterikapacitet.