Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Fit2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Aktivitetsarmband (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Nja. Bytade från fitbit charge 2 då jag ville ha en mer slim och vattentät en med bättre batteritid.
  Det bästa med fitbit'en är dock vad denna är sämst på vilket är ; vilopuls.
  Den vägrar visa vilopulsen vilket fungerade och var väldigt tydligt tydligt med fitbit. Kul att se hur den sjunker när man är mer aktiv och går upp när man slappat för mycket. Gillade även att man kunde se tydligt ens lägsta slag under natten vilket denna inte vill visa speciellt bra så... Mja, den är komfortabel och vibratorn väcker mig garanterat men det här med att den inte visar vilopulsen kan göra att jag kanske bytar den snart.
 • Usel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Samsung har i en uppdatering tagit bort ett par funktion (I samband med att de gjorde om Samsung Health appen). Bland annat där man ser antalet kalorier man förbrukat per dag. Sömnloggning och kaloriförbrukning var huvudsyftet till att jag köpte denna då det skulle var en av de mest exakta, men eftersom att de har tagit bort det mest väsentliga så gör det aktivitetsarmbandet helt värdelöst för mig...

  Du kan fortfarande se hur många kalorier du förbrukar under ett visst träningspass, men inte mer.. Det här att den automatiskt ska känna av formen av träning är också ett skämt, får ofta sätta igång programmet manuellt och den räknar t ex inte set/reps utan "du har gjort armhävningar i 2 minuter och 7 sekunder", säger mig ingenting.. Lite rörigt interface generellt.. Batteritiden är helt okej! Stegräknaren verkar stämma bättre än de inbyggda i dagens telefoner. Den är skön att ha på sig! 400 kr på amazon.se gör den ändå ganska prisvärd, men för mig och mina behov är den som sagt usel. P.g.a uppdateringen så stämmer produkten inte alls med hur den framstod på Samsungs "tidigare" hemsida, vissa butikers produktbeskrivning eller i tester.

  Detta gäller samtliga Samsung smart/sportklockor/aktivitetsarmband. Ladda ner Samsung Health appen först innan ni köper något och prova er igenom den ett par dagar/veckor med telefonens sensorer, så att ni ser att ni känner er nöjda med interfacet. Personligen avskyr jag det efter uppdateringen. Innan var den perfekt, men nu kan man t ex inte se kaloriförbrukningen/dag, appen kan inte längre automatiskt lägga in din måltider för respektive dag utan det måste du nu göra manuellt (För mig som äter samma mat varje dag så var denna funktion guld). Allt fanns tidigare överskådligt på skärmen, nu behöver du swipa/scrolla runt för att få en överblick och se stora rubriker som täcker hela skärmen (kanske 4 st rubriker, but you get the point..).
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Inte helt nöjd, vid motion (i mitt fall hittills promenader) så funkar den bra (hängt sig en gång dock vilket var lite struligt). Men i hemmet funkar stegräknaren mycket dåligt, bara en bråkdel av stegen blir räknade.
  Sen är nattfunktionen märklig, den stänger av sig själv så fort man vaknar och man blir då ännu mer väckt iom att det blir ljust. Jag har så den ska synka med stör ej på telefonen men den stänger av sig själv så fort klockan fått för sig att man vaknar (även om det är strax efter midnatt och man sovit en kvart).
  Har inte haft denna typ av produkt tidigare så har inget att jämföra med så kan ha haft för höga förväntningar.
  Gillar funktionerna att man kan ha larm och notifikationer kopplat till klockan så man slipper ha ljud på telefonen och då störa andra i omgivningen.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Mycket imponerande för detta låga pris.
  Batteritiden är 6-7 dagar med alla standard-widgets aktiverade.
  Vi köpte den i första hand för sömnmätning och detta gör det väldigt bra. detaljer om djup/remsömn loggas imponerande bra... någon enstaka natt på kanske 10-14 dagar som "klickar" men det kan nog även dyrare enheter råka ut för...
  Enkelheten gör att det går lätt att kolla puls, starta träningspass och andra saker.
  Väger inget och sitter bekvämt.
  Jag förstår att den inte ska ha en vanlig laddning port för att det dels tar plats och dels gör den mer vattentålig, men stöd för QI-laddning hade varit pricken över "i", men eftersom man sällan laddar så är det ok... Lite orolig att man köpper tappa bort laddar-adaptern.
  Klockan är snabb i sit GUI, enkel att swipa på.
  En riktigt kul pryl som skapar medvetenhet om hälsa.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Min Galaxy Fit2 funkar utmärkt och har på mig den varje dag. Jag är väldigt nöjd och gör min aktivitet mycket bättre. Rekommenderas! 💥
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Top notch funktionalitet, för en billig peng.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Används med Samsung S10 i några veckor. Synkronisering och installation går smidigt med Samsung Health- och Samsung-bärbara appar. Fit2 har flera användbara funktioner. Stegräknaren är mycket exakt och har bara 2-4% avvikelse. Du kan konfigurera den för att ta emot meddelanden när du tar emot samtal, SMS, e-post, snaps, larm etc. Du kan läsa textmeddelanden och svara på dem med förprogrammerade svar. Kontrollera spotify. Sömnövervakning. Stressmätning. Och det kan hjälpa dig att väcka dig på morgonen genom att vibrera kraftigt. Skärmen är mycket bra, vilket gör att jag kan köra ljusstyrka på ett minimum och spara ström.
  Är du trött på dålig batteritid på smartklockor och armband? - här har du minst två veckor mellan varje laddning!
  Något som kunde ha varit bättre är lite mer exakt / detaljerad pulsmätare under träning. Programvaran kunde ha varit mer omtänksam i vissa lägen (fick hoppas på en uppdatering). Hur som helst, här är otroligt mycket funktionalitet, batteritid och nyttjandevärde för mindre än 600 kronor.