Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic Viera TX-P50VT20E

 Lägg i lista  Jämför
Viera TX-P50VT20E från Panasonic är en 50-tums plasma-tv med full-HD och 3D. Tv:n har dessutom fyra HDMI-anslutningar (version 1.4) samt digitalbox för både DVB-C och DVB-T. Lanserad 2010. Stäng
Viera TX-P50VT20E från Panasonic är en 50-tums plasma-tv med full-HD och 3D. Tv:n har dessutom fyra HDMI-anslutningar (version 1.4) samt digitalbox för både DVB-C och DVB-T. Lanse... Läs mer
Jämför pris på alla Panasonic TV (112)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tiger99) Jag hoppas att du har kvar din TV. En testfirma (vet dock ej namnet) lyckades på nån höger att få fram ALLA 3D Plasmor som tillverkades då. (År 2010) den här apparaten vann så det small i arslet på dom andra.
  Nu har jag så pass mycket tur att även jag äger ett ex av denna tv och låt mej säga så mycket att jag har satt en frånvaro-limit. Är jag borta mer än 30 sek så stänger jag av. För en sån här TV varken slösar man bort livslängden på eller säljer heller. En sån här apparat behåller man tills den inte fungerar mer eller är värd att reparera. Jag är ledsen över att Pioneer så klåfingrigt var tvugna att sluta med sin tillverkning bara för att de tyckte att det kostade för mycket att ha tillverkningen igång.
  Jaha? ska Koenigsegg sluta att tillverka bilar bara för att det kostar en massa pengar? Är man bäst på något så ska man fan hålla på med det också även om det kostar det är min åsikt. Så från en TX-P50VT20EA ägare till alla andra med samma apparat. Gör er aldrig av med era TV apparater av denna modell. Ni ångrar er bara köper ni en större så använd denna i något annat rum eller till datorn då stillbilder som bränns in aldrig visas under TVns drift utan först lite svagt när ni stänger av Precis som Tiger99 nämnde men efter klicket som hörs när "plasman" svalnat. Min har till och med slutat med den inbränningen så jag är mer än nöjd jag har bara 2 saker att klaga på. Det ena är ljudet som inte är det bästa så köp en förstärkare/slutsteg och ett par rediga högtalare så att handgranaten i t.ex battlefield 3 verkligen låter som en handgranat och inte som en kinapuff på mount everest´s topp medans du som åhörare står nere på marken.
  Och slutligen så är det väll menysystemet som på de flesta tv apparater är lite väl dött och kallt. Tycker att det borde finnas teman som t.ex skog,rymd.vinter osv
  MVH jordenxxx
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fantastisk bild med otrolig kontrast!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt bra plasma som jag köpte för rena reapriset om man jämför vad den kostade när den släpptes. Bilden är en fröjd för ögonen och sällan skådat en så ren och fin bild från en plasma innan.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En fantastisk plasma som jag älskar!!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grymt bra bild!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Impulsköp :p Var och kollade runt på Mediamarkt med tjejen, utan en tanke på att köpa något. Men saker händer, bra saker! Var egentligen aldrig ute efter en VT20, utan helst en G20 eller V20 då jag inte alls är intresserad av "3D" funktionen... Måste säga att efter att ha kört GT5 i 3D så är jag måttligt begeistrad, mer irriterande än imponerande. Det är mest bakgrunden som ser ut att framträda lite. Efter registrering på Panasonics hemsida ska man visst få Avatar 3D Blu-Ray hemskickad. Jag får ge en mer utförlig 3D beskrivning då.

  Mediaspelaren är totalt värdelös med sin nuvarande firmware, filstödet är under all kritik, och lite laggigt är det också, tyvärr. Hade hoppats kunna koppla in USB-hårddisken direkt i TV:n, men tills viadre får PS3 fortsätta agera mediaspelare.

  - 1 stjärna för mediaspelaren.

  DLNA funktionen med YouTube och diverse andra tjänster är väl kul ibland när man vill se klipp på storskärm. Trist dock att man inte kan få total tillgång till internet, vore kul.

  Anyway, till det som är positivt hör definitivt att ramen för en gångs skull inte är blanksvart, utan en mer mörkbrun mocka som inte alls reflekterar så mycket ljus. Den är dessutom väldigt okänslig mot fingeravtryck. Dessutom, äntligen en snygg design från Panasonic med sedvanliga knappar och extra anslutningar bakom den vänstra skärmkanten vinklade åt sidan. Tyvärr är majoriteten av anslutningarna riktade bakåt vilket gör att eventuellt väggmontage inte kommer se så slimmat ut som det skulle kunna ha gjort. Men mängden anslutningar imponerar iaf. Foten med vridningsfunktion är också trevlig.

  Inställningsmöjligheterna är nästan totala under läge prof 1 och 2 när man låst upp ISFCCC-kontrollerna, kul! Äntligen Panasonic.

  Ljudet är väl okej för en plattskärm, men snälla skaffa en fet stereo/surroundanläggning eller gå och lägg dig...

  Inbränningar förkommer alltid på en plasmaskärm i viss utsträckning, men denna TV lider knappt alls av detta. Det syns enbart om man sitter inom en meter och haft en statisk logga på en längre stund, men inte alls från soffan. Dessa försvinner dessutom väldigt snabbt, så plus i kanten!

  Bandning förekommer under alla SD-sändningar och vissa HD-sändningar, främst i ansikten, men knappt märkbart. På DVD kan det också vara synligt beroende på kvaliteten givetvis, men på Blu-Ray får man kolla noga för att hitta några fel alls.

  Gråskalor reproduceras oftast väldigt fint (läs Blu-Ray) men på sämre sändningar så framkommer källmaterialet som vanligt skoningslöst. Men overall, riktigt nice!

  Flimmer i ljusare partier tycker jag mig se trots deras "600Hz" teknik... Inget överväldigande problem, men det finns där.

  Svärtan: Nästan så bra det kan bli med en plasma. Sitter du i ett kolmörkt rum ser man att det inte är becksvart på skärmen när en helsvart bild visas, men visas det lite ljus på skärmen utöver det svarta upplevs svärtan som betydligt bättre på grund av kontrasten mellan det ljusa och mörka. Brus framträder inte alls med en bra signal, men med SD kan det finnas där. Köp dig en KURO 500-600 om du vill ha en svärta som är marginellt bättre, men på marknaden idag får du inte en skärm som presterar en djupare bild. LED stod jag personligen över pga. den platta bilden och cloudingproblem.

  Det roligaste med denna TV är nämligen att man får ett upplevt 3D djup från en 2D källa eftersom bilden är så enormt detaljerad, det ser nästan holografiskt ut :)

  Priset är högt, men jag är benägen att säga att skärmen är prisvärd till 1000. I ett mindre vardagsrum får man nästan biokänsla, men har du dubbelt så mycket pengar, köp VT65 istället, det kan aldrig bli för stort :p

  Helnöjd med mitt köp som kommer hållas kvar länge.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt fantastisk bild ! Jämfört mot min Sharp led är denna så otroligt mkt bättre. Denna ger ett enorm djup och tryck i bilden som ingen led/lcd kan uppnå.

  Det är precis såhär film skall ses ! :)
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bilden är grymt bra, speciellt i 1080p
  massa bra funktioner!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt grym tv. Hade en Pioneer 5090H innan, det är inte riktigt samma svärta och kontrast i denna men ändå, vilken bild! Avatar 3D va de sjukaste jag sett!
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag kan inte förneka att bilden är bra och den är snygg. Men den har en del fel som stör mig. Särskilt eftersom det (för närvarande) är top-of-the-line modellen.

  - Menysystemet: är i princip befriat från tanke på intuitivt handhavande. (gäller i viss mån även fjärrkontrollen)
  - Bristfällig manual, förklarar inte vad olika funktionerna/inställningar gör.
  - Obekväma 3D glasögon.
  - Regnbågseffekt. Hoppas det går bort med tiden.
  - Det går inte att stänga av pop-up skylten som påminner om timer inspelningar. Stör vid spel och film tittande.

  Men att spela i 3D är grymt! Det kan vara det som räddar köpet till slut. :)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Riktigt bra bild och kul med 3D. Men sen så finns det ju typ inget utbud 3D filmer just nu men man är ju förbered=) Men jag är riktigt nöjd med TV:n.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Köpte denna plasma efter att haft en del lcd/led tv. Har blivit helt frälst i denna. Bättre plasma får man vänta på. Läste tester innan köpet och slog till. Har ännu inte upptäckt några svagheter gällande bilden.Tydligen om man kalibrerar denna så får man en plasma i kuro klass och det säger väl allt! Sen kan man diskutera 3d om man kommer få nån nytta av det.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  köpte en vt20e och man vilken bild!!!! men det är bara en sak jag stör mig på; floating blacks. vid mörka scener blir svärtan lite ljusare (ofta bara någon sekund) men det stör så in i ****! Har läst på flera forum att flera ägare upplever samma problem. Har skickat tillbaka min tv nu för en ny men om det visar sig att detta beror på den nya tekniken så vet jag inte vad jag ska göra. Har inte upplevt en tv så bra, bortsett från detta problem.

  http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=88608
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har haft TVn i ett par dagar nu och är mycket nöjd med bildkvaliteten och kanske framförallt svärtan som äger min förra TV (Panna PZ-70) så det är bara att ge den högsta betyg, men måste dra av en stjärna pga (vilket jag iofs visste om när jag köpte men ändå) det i dagsläget obefintliga utbudet av 3D-material (vilket ju förstås kommer men ändå) + den i mitt tycke ganska saftiga prislappen (än en gång, ja jag visste det och köpte ju, men ändå... ;)
  Jaja, är man beredd att betala för den bästa bilden blir man nog inte besviken, både TV, spel och filmer via BD och DVD ser grymt ut, way to go Panasonic :-D
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Köpte denna tv efter att ha lämnat tillbaka min Samsung 46" C8705. HAr alltid varit en LCD kille men Måste säga att jag är så grymt nöjd med mitt byte. Det var helt klart värt 2000 kr mer. Jag klarade inte av clouding problemet jag fick med min Samsung. Lyckade få bort det mesta genom att dra ner bakgrundsbelysningen men såg 2 fläckar på vänster sida varje mörk scen vilket förstörde hela upplevelsen. VT20n lyckas riktigt bra med allt! LCD har fortfarande övertaget gällande tittande i ljusa miljöer då skärmarna är betydligt ljusare. VT20 har riktigt bra 3D och knapp något crosstalk. Har inte hunnit titta på tv mer än 20-30 timmar men ändå riktigt nöjd med bilden. Plasmor brukar ha en break in period på 100 timmar och sägs producera bättre bild efter det. Var lite rädd för tv-spel på denna tv men har lirat PS3 på både 8795 och VT20 och måste säga att tv spel ser riktigt bra ut i båda. Inget som helst input-lagg på VT20 och ingen jävla dynamisk kontrast som inte går att stänga som 8705 har. Om du ska köpa en ny tv och vill ha en riktigt bra 2D och 3D bild så säger jag go for it! Skippa LED från samsung, de har riktigt stora problem med clouding.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  TVn är i ett okalibrerat stadie fortfarande den mest imponerande jag sett. Svärtan är helt otrolig och 3Dn fantastisk. Något dyr men värt det om man prioriterar grym bild och en extra dimension!