Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K100 RGB Corsair OPX (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (79)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Otroligt bra och välbyggt tangentbord. Opx brytarna är ljuvliga att skriva på och responsiva. Fungerar också smidigt att byta caps (även om det är svårt att få tag på nordiska caps).

  Handledskudden är mjuk och avlastande och gillar att kopplingen är magnetisk.

  De extra 6 macro-tangenterna är otroligt händiga och smidiga att använda både till gaming och arbete. Älskar likaså macro/media-hjulet som som används ständigt där man äfen kan ha flera olika profiler, sjukligt användbart!

  Det enda negativa jag kan känna är ett det inte fanns möjlighet att köra trådlöst. Kabeln från tangentbordet är verkligen massiv. Likaså att kabeln inte går att koppla bort eller byta känns som en designmiss.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ett sjukt bra tangentbord! Ägde tidigare ett tangentbord från Razer och trodde att jag aldrig skulle hitta ett tangentbord med bättre brytare än deras Razer Yellow ... Fram tills jag köpte dessa. I åratal har jag bojkottat Corsairs tangentbord pga den usla designen och bristen på brytare med låg actuation point. Men nu har båda problemen blivit lösta.

  OPX brytarna är vad jag gillar mest med tangentbordet. Otroligt sköna att skriva på, och en extremt låg actuation point på 1mm vilket är dubbelt så kort som en normal brytare. Detta innebär att tangenterna bara behöver tryckas ner 1mm för att de ska aktiveras, vilket är något många kan ha svårt att bli van vid. Det blir till exempel otroligt enkelt att råka klicka på en tangent när man egentligen inte skulle. När man väl har blivit van blir de fantastiska att skriva på. Skrivhastigheten ökar och det känns inte alls lika ansträngande att skriva i en hög hastighet och under längre perioder.