Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apollo 13

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett felköp men en smäll på 50 spänn kan man väl klara.
  Tycker väl att detta var en ok film förr i världen och såg fram emot att se den på BD men orkade se i 5 minuter fram till att Hanks säger något klämkäckt till sin halvvuxne son varpå jag omedelbart börjar treva efter fjärrkontrollen.
  Jag hade nog tänkt se denna filmen för att se skarpa klara klipp från en rymdfärd men detta var av riktigt sunkig kornig knappt dvdkvalitet, skall det vara så eller så är det ännu en dålig kopia från Universal som levererar skit ibland.
  Ett nytt försök att se den och den får en högre teknisk kvalitet eftersom och bilden blir väl nästan acceptabel men det patriotiska dravlet ökar till illamåendegränsen och när fallskärmarna till slut fälls ut efter 5 minuters! radioavbrott , den absoluta gränsen för att överleva inträdet går vid 3 minuters radioavbrott blir man upplyst om flera gånger och efter 4 minuter vet alla- precis alla att det är helkört och att astronauterna har brunnit upp men Hanks och grabbarna dom är tuffa dom och halleluja det gick bra även efter 5 minuter.
  En tanke vill man ändå ägna åt det verkliga dramat 1970 då dom satt i en söndrig plåtburk mellan jorden och månen och inte hade mer än lite silvertejp och tuggummi att reparera med och datorkraft som i en miniräknare att förlita sig på.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Förutsägbar nationalistisk tekniksnackfilm med en del spänningsladdade moment. Tur att man hade textning. Annars hade man nog gått bet att hänga med vad som sas. Hur den här gamla häcken till film kan få så höga poäng i nutid är för mig en gåta. Den var säkert bra när den kom för nästan 20 år sen, men känns rätt "out of date". Inget att slösa sin tid på numera enligt mig.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt bra film! Fantastiska skådespelare och historian själv är ju otroligt spännande! Bilden är fantastisk även.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan