Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Citation 200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Mycket bra ljud när den fungerar, överträffar ljudet i en Google Nest audio med hästlängder! Lite synd dock att basen/ljudet sänks något när man dockar ur. Jag tycker batteriet håller ganska bra, har spelat en kväll utan att den klagar.

  Har dock lite teknik strul. Har firmware 20264160 och cast version 1.44.213508.

  Att köra AirPlay och direkt uppspelning med högtalare fungerar bra. Men..

  Enheten vill inte uppgradera sig själv till cast version 1.54.250118 (som Googles egna produkter, så som mina Google Home och Google Nest audio), trots fler dagar i drift nu. Har testat att ta bort och nyinstallera, men uppgraderad sig inte ändå.

  Den fungerar just nu dåligt och buggigt tillsammans med andra Google högtalare i högtalarteam. Startar då mycket sällan eller så får man ”något har gått fel”.

  Högtalaren tar dock bra kommandon med släcka och tända lampor hela tiden, så den är med i kontot när den strular med teamhögtalare. Den tar googl euppgifter när man pratar med den "själv".

  Verkar som enheten inte lika lätt flyttar sig mellan mina mesh enheter, utan hänger kvar onödigt länge på en meshnod istället för att hoppa till den närmaste. Upplever att jag behöver göra en omstart för att byta meshenheten. Ex den hänger kvar på 2,4 på min mesh nod ute mot gården, även om jag går in och den har 2-3 meter till en enhet inne och den välja då inte 5GHz till den nod som är så nära. Som om den inte känner av som omgivning för optimering eller inte accepterar vad som erbjuds till den.

  Uppdatering
  Haft dialog med Harman Kardon support. Väldigt trevliga i telefon men de som faktiska ska göra något mailar med mig. Snacka om "Monkey desk" i det tekniker ledet. De lägger all fokus på att hitta fel hos mig i stället för att lyssna in och utreda felet jag beskriver. (Sånt här är oroande för framtiden med en produkt, känns lite VW som aldrig har fel på sina bilar. :) ) Hoppas verkligen det finns ett CRM med någon som analyserar inkomna fel högre upp i drift organisationen på HK.

  Försöker få HK att förstå att det måste finjustera och se över nätverksinställningarna. Om ni har mesh och också upplever problem med att man i princip måste starta om den för att den ska byta mesh enhet på korrekt sätt ex hoppa upp på 5GHz på närmare mesh punkten. Obs för mig är det bara denna HK enhet som beter sig märkligt ingen annan produkt i mitt nätverk som har problem med att byta "mesh enheter". Kan ex köra videosamtal med andra enheter och gå runt under samtalet utan problem, så känner mig rätt säker att det är HK enheten som strular då det är den enda som har probelm. Verkar sakna helt inställning om "prefered bandwith för 5 Ghz" eller någon "Self heling". Tappar den en gång kontakt behöver den ofta omstart för att ansluta till annan accesspunkt, trots att den står en meter ifrån, men efte romstart går den bra igen.

  Så snälla felanmäl om ni har problem med enheten på ert "vanliga" wifi eller Mesh. Så jobbigt att vara först med att hittat fel. Vore så skönt om jag fick bättre gehör så det förbättrar enheten firmware. Support nummer för felanmälan är +46 850512632.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Söker du en BT högtalare med Google kan du sluta leta! Denna högtalare är överlägsen alla BT högtalare jag har lyssnat på som är i denna storleksklass. Bra bas och en väldigt mjuk diskant. Kanske inte en högtalare du tar med i resväskan, men i mitt fall var det fasta utomhushögtalare till uteplatsen eller denna högtalare och då är den perfekt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Äntligen en bärbar högtalare med bra ljud, ordentlig bas, bra batteritid, vattentålig och snygg samtidigt som den har stöd för Google Home/Chromecast så den funkar ihop med alla andra högtalare hemma.
  Har varit lite missnöjd med tidigare Harman Kardon bärbara högtalare, men gav dom en chans till nu och kunde inte vara mer nöjd! Stor tumme upp!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har haft högtalaren en månad nu, och måste säga att jag är otroligt nöjd med köpet!

  Supersmidigt med batteri och dockningsstation! Det ger möjligheten att ta med sig högtalaren vart man vill hemma.

  Design och byggkvalitet är top notch! Känns rejäl, stadig, och är riktigt snygg!

  Ljudet är riktigt bra! Åtminstone förväntade då inte jag mig mer i förhållande till högtalarens storlek och pris. Fyller utan problem det största rummet i huset med tung musik, och låter balanserat och bra i hela registret.

  Har aldrig haft någon annan smarthögtalare, så kan inte jämföra den funktionen. Men tycker den fungerar stabilt och bra. Högtalaren lyssnar när den ska lyssna, och gör oftast det man vill.. :)

  Det enda lilla problem jag stött på är att den ibland inte kommit åt spotify. Men det kan lika gärna ha att göra med mitt nätverk, eller något annat.

  Visst. Den är lite smådyr, och klart dyrare än många liknande högtalare, men då får man också något extra för pengarna! Lyxigt bygge, och fantastiskt ljud!